Sekáni notebooku
Sekáni notebooku
Čaute prosímvás dnes jsem měl vyřešit problém s matčiným Notebookem strašně se jí seká tak jsem zkoušel obnovit systém asi 5 minut pracovalo to kolečko a psalo to že se to obnovuje ale po 5 minutách se zasekl tak jsem počkal a sám se vypl .. Operační systém windows 7 Home premium 64 bit Model: Aspire 7540 Procesor AMD athlon(tm) 2 Dual-Core M320 2.10 GHz a paměť ram 4 GB pokud by jste potřebovaly k tomu více info tak odepiště zpět děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sekáni notebooku
Jak dlouho tam je nainstalovanej system?
Nejradikálnější, ale taky nejúčinnější řešení je přeinstalovat systém. Zabere to jedno odpoledne a zbavíš se tim veškerýho bordelu. Každopádně pokud se ti do tohodle nechce, tak dej log z Hijackthis do příslušné sekce, najdeš tam taky návod jak na to.
Nejradikálnější, ale taky nejúčinnější řešení je přeinstalovat systém. Zabere to jedno odpoledne a zbavíš se tim veškerýho bordelu. Každopádně pokud se ti do tohodle nechce, tak dej log z Hijackthis do příslušné sekce, najdeš tam taky návod jak na to.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Teď nejak nechapu abych se přiznal jelikož já se v tom sice vyznám ale až tak zkušený nejsem 

-
- Pohlaví:
Ty máš problémy se čtením psaného textu?V sekci HijackThis požádáš o kontrolu logu, návod na HjT mám v podpisu.
Naposledy upravil(a) guest dne 19 srp 2014 11:16, celkem upraveno 1 x.
dobře log mám a mám to dát sem?
Stejně se to seká .. nic s tím nejde ani kontrola avastem
Vlož sem screen - kompletní! - z Ovládací panely - Odebrat program.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
jak kompletni? těch položek tady je jak nasráno
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Srp 2014 07:43) ---
pokud jsi chtel toto tak to tu máš
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Srp 2014 07:43) ---
pokud jsi chtel toto tak to tu máš
Ano, tohle jsem chtěl, ale kompletní! Podle lišty vpravo toho není ani půlka!
Ale i tak je z toho jasné, že máš ntb dobře "zahnojený" všemožným balastem - celkem v tom Odebrat programy máš přes 100 (přesně 104)programů, z nichž (tipuji) dobře třetina je Tvé matce k ničemu a jen zbytečně zatěžuje systém.
Další dotaz: Jaká je obsazenost HDD? Kolik je celková velikost a kolik je zaplněno, popř. jaké je volné místo?
Ale i tak je z toho jasné, že máš ntb dobře "zahnojený" všemožným balastem - celkem v tom Odebrat programy máš přes 100 (přesně 104)programů, z nichž (tipuji) dobře třetina je Tvé matce k ničemu a jen zbytečně zatěžuje systém.
Další dotaz: Jaká je obsazenost HDD? Kolik je celková velikost a kolik je zaplněno, popř. jaké je volné místo?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
HDD je v pohodě.Tedy co se obsazenosti týká.
Na Tvém místě bych si s mamkou sedl k NTB, otevřel Odebrat programy a konzultoval bych s ní jeden program po druhém a co nepoužívá bych odinstaloval. Bacha, jen programy, u nichž jste si jistí, mohou se tam vyskytovat i programy, které mamka běžně používá a ani o tom neví!
Ještě lepší by bylo k odinstalaci použít CCleaner, záložka Nástroje, a po odstranění všech zbytečností ještě vyčistit registry (záložka Registry). Nabídne Ti to zálohu registrů, pro jistotu ji udělej.
Na Tvém místě bych si s mamkou sedl k NTB, otevřel Odebrat programy a konzultoval bych s ní jeden program po druhém a co nepoužívá bych odinstaloval. Bacha, jen programy, u nichž jste si jistí, mohou se tam vyskytovat i programy, které mamka běžně používá a ani o tom neví!
Ještě lepší by bylo k odinstalaci použít CCleaner, záložka Nástroje, a po odstranění všech zbytečností ještě vyčistit registry (záložka Registry). Nabídne Ti to zálohu registrů, pro jistotu ji udělej.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3332
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57