PC po diagnostice nenaskočí
PC po diagnostice nenaskočí
Dobrý den, mám asi 2 měsíce starý notebook Lenovo IdeaPad B5400. Nedávno jsem aktualizoval windows z 8 na 8.1. Dnes mi počítač v centru akcí nabídl možnost opravit disk C: (systémový disk). Počítač se restartoval, naskočila hláška, že proces může trvat přes hodinu.... procenta ubíhaly a kolem 60% naskočilo 90 a hned 100% vyskočila hláška, že vše bylo dokončeno a pak obrazovka nachvíli zčernala, čekal jsem, že se pc rozjede, ale už z něj nic nedostanu. Při restartu skončí opět na stejné tmavé obrazovce. Nelze načíst bod obnovy ani tovární stav počítače, pokaždé vyskočí nějaká chyba... Neví někdo co s tím?? Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: PC po diagnostice nenaskočí
Asi si čekal krátkou dobu, ono to trvá i 10 minut. /můj případ/ Nějaká chyba je nulová informace! Co to hlásí při obnovení do továrního nastavení pomocí tlačítka Novo?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Komu není rady, tomu není pomoci. Odkaz mažu. Někdo mne předběhl a smazal to dříve.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Blue Spirit: Už je to zamrzlé určitě přes 30 minut. U toho nastavení vyskočí hláška: "Počítač se nedá obnovit do tov. nastavení. Chybí požadovaný oddíl jednotky".
Se systémovým oddílem jsem nic nedělal. Nic nemazal, počítač fungoval normálně.
Se systémovým oddílem jsem nic nedělal. Nic nemazal, počítač fungoval normálně.
-
- Pohlaví:
Pak ti asi nezbyde než to reklamovat, ale ten recovery oddíl by se neměl ztratit. Ovšem četl jsem názory že při aktualizaci na 8.1 už to obnovit na 8 nejde a také že to jde. Nevím.
Zpět na “Problémy s hardwarem”