PC po diagnostice nenaskočí

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Dejvak123
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

PC po diagnostice nenaskočí

Příspěvekod Dejvak123 » 18 lis 2014 17:23

Dobrý den, mám asi 2 měsíce starý notebook Lenovo IdeaPad B5400. Nedávno jsem aktualizoval windows z 8 na 8.1. Dnes mi počítač v centru akcí nabídl možnost opravit disk C: (systémový disk). Počítač se restartoval, naskočila hláška, že proces může trvat přes hodinu.... procenta ubíhaly a kolem 60% naskočilo 90 a hned 100% vyskočila hláška, že vše bylo dokončeno a pak obrazovka nachvíli zčernala, čekal jsem, že se pc rozjede, ale už z něj nic nedostanu. Při restartu skončí opět na stejné tmavé obrazovce. Nelze načíst bod obnovy ani tovární stav počítače, pokaždé vyskočí nějaká chyba... Neví někdo co s tím?? Děkuji

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: PC po diagnostice nenaskočí

Příspěvekod guest » 18 lis 2014 17:26

Asi si čekal krátkou dobu, ono to trvá i 10 minut. /můj případ/ Nějaká chyba je nulová informace! Co to hlásí při obnovení do továrního nastavení pomocí tlačítka Novo?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 lis 2014 17:33

Komu není rady, tomu není pomoci. Odkaz mažu. Někdo mne předběhl a smazal to dříve.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Dejvak123
nováček
Stav:

Příspěvekod Dejvak123 » 18 lis 2014 17:39

Blue Spirit: Už je to zamrzlé určitě přes 30 minut. U toho nastavení vyskočí hláška: "Počítač se nedá obnovit do tov. nastavení. Chybí požadovaný oddíl jednotky".
Se systémovým oddílem jsem nic nedělal. Nic nemazal, počítač fungoval normálně.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 18 lis 2014 18:19

Pak ti asi nezbyde než to reklamovat, ale ten recovery oddíl by se neměl ztratit. Ovšem četl jsem názory že při aktualizaci na 8.1 už to obnovit na 8 nejde a také že to jde. Nevím.

Zpět na “Problémy s hardwarem”