Razer deathadder chroma - Driver

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Paysami
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Razer deathadder chroma - Driver

Příspěvekod Paysami » 21 led 2015 13:34

Zdravíčko,
Včera jsem koupil myš z Alza pobočky. Přišel jsem s ní domů a zapojil ji do usb portu. Fungovala hned (plug and play) doinstaloval jsem synapse 2.0, ve kterém jsem si hrál s dpi a barvičkama. Hrál jsem cca 2hodiny csgo, a najednou se vypla. Žádný usb port nefungoval (Myš nesvítila). Zkusil jsem ji zapojit do notebooku, kde se rozsvítila. Po té jsem ji dal z5 do PC a šla zas.. Po 30minutách to samé. Zkusil jsem ji dát znova do Notebooku, windows stáhl po čase drivery k myši a myš se rozjela a klikala jak měla s nastavením, které jsem si vybral na PC. Po té co jsem ji dal z5 do PC zas nešla. Zkoušel jsem ji vytáhnout a odinstalovat synapse2.0(driver) a smazat driver ze zařízení(kde byl jako unknown device). Po rebootu jsem nainstaloval z5 synapse2.0 a udělal potřebný patch. Zase jsem dal reboot, zapl synapse2.0, počkal až bude naběhnutý systém zapojil jsem myš a zas mi naskočil unknown device. Už ani na notebooku se nerozsvítí.
Děkuji za rady, v obchodě jsem si zaškrtl, že když bude vadná, tak mi ji hned vymění. Ale myslím si, že vadná není, jen ji PC prostě nenačte
Obrázek

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní myš Razer DeathAdder V3 Pro Příloha(y)
    od XartiQ » 16 říj 2024 14:14 » v P: Hardware
    0
    2063
    od XartiQ Zobrazit poslední příspěvek
    16 říj 2024 14:14

Zpět na “Problémy s hardwarem”