mám 1TB disk, asi půl roku starý,
dnes sem si chtěl vytvořit nový oddíl, ale jak sem dal odstranění jednu část disku pc se sekl a po nějaké minutě sem ho musel vypnout,
ale už se nezapl,
nedostal sem se ani do biosu,
když pc zapnu, tak 2x problikne červená dioda na na bedně a asi po 10 s už jenom mírně svítí (chi říct že nezaží jako dřív)
JEDINĚ KDYŽ ODPOJÍM DISK FYZICKY OD NAPÁJENÍ A DATOVÉHO KABELU V BEDNĚ,
pak se pc spustí dostanu se do biosu, a mohu nabutovat nějaký os z CD provizorně abych se vůbec dostal na net
ale jak zase disk zapojím tak se nedostanu ani do biosu
potřebuji vědět jestli mám disk vyšroubit a odnést na reklamaci, nebo je to ještě v mojich silách ho nějak rozchodit
dík
HDD 1TB vadný?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HDD 1TB vadný?
Záleží na tom co jsi dal na disku odstranit. Možná jsi s tím poškodil systém. Pokud máš možnost, vlož tento disk jako druhý do kamarádova PC a pokud bude přístupný, tak odstraň původní oddíly a vytvoř nové a naformátuj. Ve svém PC pak nainstaluj znova systém a ovladače. Tím ovšem přijdeš o všechna data , která jsi na disku měl.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano to vypadá, jako smazání systémové složky, ale zase by jsi se měl dostat do nějakého režimu s možností opravy (viz. win
. Jediná možnost, jak psal Pic
Jinak reklamovat.

-
- Pohlaví:
Pokud bude v jiném PC přístupný, pak můžeš data zálohovat.
Jenže tohle vypadá spíš na chybu disku, protože jinak by mohl zůstat připojen a jenom by nenaběhl systém.
Jenže tohle vypadá spíš na chybu disku, protože jinak by mohl zůstat připojen a jenom by nenaběhl systém.
Roztočí se ten disk, když dáš zapnout počítač? Tohle vypadá že odešlo něco v něm, a nebo že odešel zdroj v počítači. Případně shořelo obojí, těžko říct co první.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
ano roztočí prvních 10 s se točí rychle, ale po te se zpomalí, až zastaví
do druhého pc ho mohu dát až v út,
ale stejně se mi nechce věřit, že když odstraním oddíl, že to způsobí hardwarovou poruchu :(
do druhého pc ho mohu dát až v út,
ale stejně se mi nechce věřit, že když odstraním oddíl, že to způsobí hardwarovou poruchu :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 3889
-
od Dergon
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 20:47