včera, se mi pří hraní jednoho mmočka na screeně vyházeli červeno-nějaké (už si nepamatuji jaké), svislé pruhy, zvuk normálně šel dál, i přes vyskákané pruhy. Restartoval jsem pc, po té co jsem viděl windows 8.1 logo se loadovat jsem si alespoň ulevil že by to ta grafika možná přežila, ale v momentě kdy přestal load a normálně by mě to automaticky přihlásilo a hodilo na plochu, se stala jediná věc a to sice že jsem dostal celý černý screen, který tam prostě zůstal, po pár restartech mi to nabídlo dát repair, tak jsem z cdčka nahodil refreshnutý Win, a po krátkém setupu jsem se normálně, s touto předešle zapojenou grafikou, dostal na plochu, říkal jsem si že všechno bude v pohodě, jen teď tedy pokaždé, co se začnou stahovat drivery na grafiku, nebo je stáhnu já, a počas toho se PC pokusí resolution přenastavit na 1920 x 1080 (tedy alespoň to si myslím že se děje), dostanu ten stejný černý screen a můžu jít zase repair. Jinými slovy, grafika funguje v základním resolutionu, do té doby, dokud nedostane drivery, potom je jen černota, když jsem zapojil do integrované tak bylo všechno v pohodě, tedy až na to že to je integrovaná, ale rozlišení bylo v pořádku, nic zlého na první pohled. Grafika je tedy Sapphire hd 6850 vapor-x 1gb, procesor: i7 2700k sandy bridge, MB: Asus P8Z77-V, zdroj: Cooler Master: GX 650W, systém jsou ty Windows 8.1ky, 64 bit... snad to nějak pomůže, ale předpokládám že je prostě po grafice, ale to je jen můj pesimistický, neodborný názor.
Můžu tedy ješte dodat, že se dokážu v tomto zlém rozlišení dostat i do té hry, jen tedy normálně před tím jsem měl 60+fps na ultra, teď je to tak 20 na těch nejnižších...

zkoušel jsem také přes fix s DDU, odinstalovaní driveru v safe modu a potom nainstalovat úplně nové aktuální, taky nepomohlo, stále ten stejný problém kdy se uprostřed instalace prostě hodí černá obrazovka
Předem děkuji za pomoc