Mám tu před sebou nový notebook asus, s předinstalovaným OS Windows Vista. Bohužel je tu nainstalovaný jakýsi Asus protect manager, který mi nedovolí nic udělat - nemůžu spustit CD, nainstalovat programy..prostě nic. Neustále to chce heslo, které však neznám. V příručkách k notebooku se o tomto nic nepíše. Ani žádné CD s manuálem k tomu není. Prosím, poraďte co s tím? Děkuji
zkoušel jsi to jen odklepnot - OK - tedy prázdné heslo?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Prvykrat to vidim v task manageri a zerie to 1.2GB ramky, co to prosim je? Nikdy som to tam predtym nevidel.
AMD Ryzen 7 7700
RX 9070XT
32GB RAM DDR5 6000MHz
Zdravím všechny. Prosím mám tiskárnu HP color LaserJet 4550HDN z EIO HDD. Potřebuji inicializovat HDD EIO v tiskárně. Mám stažený HP Resource Manager 1.2.1.2 a jak tam do toho Resource Manageru mám přidat tiskárnu? Toto je resource manager pro...
Poslední příspěvek
No nejde přes webové rozhraní ani přes ovladací panel jenom by to mělo jít přes ten resource manager a ten je jenom pro windows 98, ME
Ahoj, zakoupil jsem chlazení ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB a mám tuto skřín do ni lue usatit toto chlazeni pouze zepředu, podřebuji tedy radu jak nastavit větraky na chlazení, zda aby natahovaly z venku nebo ze skříně, Děkuji
Poslední příspěvek
Pokud bude chladič na předním panelu, tak by měl nasávat vzduch zvenku dovnitř skříně.
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...