Při hraní se mi všechny hry sekají. Je to sice minimální, ale štve to. Mám Asus - M2N-E,Athlon 64 X2 3600+, Leadtek - WinFast PX7900GS TDH,RAM 1GB (2x512MB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12) GEIL. Vyzkoušel jsem nainstaloval nejnovější ovladače, amd dualcore optimizer, a stále stejný výsledek-nic. Prosím poraďte.
všechny hry? Uveď příklad a na jaké rozlišení to hraješ ) Máme podobnou sestavu tak to můžu porovnat.. (máš lepšá grafiku, ale já to mám zas docela dost přetaktěné)
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
zkus vsechno shodit na nejnizsi rozliseni detaily apod..a pokud problem bude pretvrvavat, tak zkus tu grafiku vrazit do kompu nekoho jinyho, abys mel jistotu ze je to grafikou a ne ostatnima komponentama
EDIT: Ale u toho Colina se nedivim ze se ti to seka, vzdyt to na vysoky detaily kamos nerozjel ani s GF 8800GTS
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Už jsem stahnout detaily i procesy a pořád nic. U té karty píšou, že by měl být alespoň 450w zdroj a já mám 400w, ale nevim jak zjistit jestli stíhá nebo ne. A potom jsem četl, že by to mohl dělat BIOS, ale do toho se radši vrtat nebudu. Už fakt nevim.
Ahoj. Potřeboval bych od někoho ochotného nastřelit sestavu na hraní do 28000 pro sestru syna..Je to málo peněz, ale tak to, holt, je.Neposílám svůj výběr abych mohl srovnávat. Synovi jsem měnil grafiku za lepší a starší mi zůstala. Sapphire Radeon...
Poslední příspěvek
Alferi: Tak ten původní monitor už, samozřejmě, není. Tak se to rozhodlo. Jen tak na okraj. Volal jsem holce ať si to objedná co nejdříve, protože se vše pořád mění. Vzpomínám si když jsem skládal aktuální počítač a celkem 5x se mi stalo, že než...
Čau,
kolega mě poprosil o sestavení počítače na hraní her.
Vyjmenoval hry jako stalker, BF 6, RPG hry..
Cena 20.000 max 22.000kč.
Co doporučujete?
Díky.
Poslední příspěvek
Ceny pamětí hrozně stoupají. Možná Alferi bude mít lepší nápad ale RPG za tento budget? Hledej, kde PC vyjde nejlépe. Dám holou sestavu, samozrejmě jen AM4. A trochu přes, jinak buď přidat, nebo bazar.
Zdravím, přiznám dlouho jsem se se již pc nevěnoval a těch komponentů je tolik že už mi z toho hlava stojí :-D a už se v tom prostě nedokážu zorientovat. Potřeboval bych a chtěl bych poprosit někoho o radu. Chtěl bych vylepšit mou sestavu a můj...
Poslední příspěvek
Muselo by se v BIOSu nastavit omezení PL1 a PL2 někam kolem 150W, aby procesor neblbnul s tím zbytečně vysokým TDP. Ty uvedené programy si ani tolik zdaleka nevezmou.
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...