Dobrý den,
párkrát se mi stalo, že jsem hrál hru (cs:go) a nebo jsem byl na internetu (google: chrome) popřípadě v mediálním centru (kodi/xbmc) a z ničeho nic se objevili bílá svislé pruhy přes celý monitor. Pomohl pouze restart, pc se freeznul. Po restartu šlo vše v pořádku. Včera jsem si koupil hru Dying Light, při úvodním intru do kampaně se pruhy objevily znovu (hra spuštěna po stažení, teploty v normalu cca 40°C), tentokrát nepomohl ani restart přes tlačítko. Po spuštění PC se objevila obrazovka se spouštěním systému win 7 a přes ní byly 2 pruhy, při každém spuštění jiná barva. Někdy celý bílý pruh, někdy modrý s horizontálníma linkama. Někdy se ani nechtěl spustit win, najelo to pouze do nouzového režimu.
Co jsem zkoušel:
1- Vyndat grafickou kartu, spustit PC na integrované grafice - Systém nenaběhl, nic se nezobrazilo, dostal jsem se pouze do biosu. Propojeno přes VGA.
2 - Vyměnit kabel z monitoru do GK - pořád stejný problém jako na obrázku DSC_0621 (obnovení systému). Vyměněn DVI.
3- Zkusit monitor připojit k jinému zařízení - s notebookem propojený přes HDMI pracuje normálně.
Děkuji za rady
bílé pruhy
Re: bílé pruhy
Tady si myslím že to nikdo nevyřeší, může to být čímkoliv, typoval bych to na poškozenou MB, ale to nemohu vědět. Doporučoval bych servis.
"I don't think you trust
In, my, self righteous suicide
I, cry, when angels deserve to die"
System Of A Down - Chop Suey
In, my, self righteous suicide
I, cry, when angels deserve to die"
System Of A Down - Chop Suey
Zpět na “Problémy s hardwarem”