ahoj na foru pravidelně defragmentuji disk a dnes poprvé po defragmentaci hdd mi to hodilo zprávu "Některé soubory na tomto svazku nelze defragmentovat. Ve zprávě o defragmentaci ověřte seznam těchto souborů." Když se vsak na zprávu podívám není tam žádný seznam souborů tuto hlášku mi to hází ted pořád podle programu hdd life je disk v pořádku i podle hdtune nevíte někdo co to je za hlášku.
Většinou se jedná o systémové soubory, které při instalaci z nějakého důvodu byly "uloženy fragmentovaně" a vzhledem k tomu, že jim příslušející procesy běží, nelze s těmito soubory manipulovat. Proč se ale hláška objevila "dnes poprvé", to netuším. Nepožíváš nějaký jiný program pro defragmentaci?
Viděl bych to také na systémové soubory, jak píše výše mmmartin.
Je možné, že se ti v tom seznamu nezobrazí, protože jsou to chráněné systémové soubory, na které si windows nenechají sáhnout.Mohly se fragmentovat při nějaké instalaci/odinstalaci programů, ovladačů....
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.