zdravim ,
je to tak 10 dnu co mi na klavesnici u ntb prestaly jit tlacitka e , č , š . proste zniceho nic pres noc odesly, tlacitka se nezdaji na omak nejak promacknuta, ale kdovi co je uvnitr. no kazdopadne dnes rano v pulce psani zpravy mi odesly oba dva shifty, pc jsem zkousel preinstalovavat, ale bohuzel nepomohlo, poradi nekdo jak zjistit jestli to nemuze byt prece jenom softwarem.
dekuji za odpoved.
klavesnice - nefungujici tlacitka.
Re: klavesnice - nefungujici tlacitka u ntb a nekompatibilni externi klavesnice
prosim poradte, dnes jsem koupil redukci PS2>USB, bohuzel ani jedna z klavesnic nefunguje, pri pripojeni jenom pobliknou kontrolky a nic vic, pise mi to nerozpoznane usb, ovladace mi to hlasi vsechny aktualizovany. v cem muze byt chyba ? a slo by to nejak zprovoznit nebo mam proste smulu. diky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: klavesnice - nefungujici tlacitka.
Pokud nefunguje klávesnice ntb a ani externí klávesnice, tak je nejspíše problém v ntb. Může to být nějaký "vetřelec" ulovený na netu, ale i poškozený systém na ntb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
nevim jestli jsem to dobre napsal, myslel sem to tak, ze u interni klavesnice u ntb mi prestaly fungovat 4 klavesy, tady bych chtel poprosit o pomoc jak zjistit jestli jde o software nebo hardware. jestli zkusit hijack? ta externi klavesnice bude asi starim, ze to nepodporuje ten prechod na usb, s tim nejspis nic nenadelam?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pujč si třeba od kamaráda jen na otestování klávesnici s USB. Tak zjistíš, zda je problém v Ntb, nebo jen v klávesnici. Pak můžeš zkusit sekci HiJackThis pro ověření, zda nemáš problém s viry.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1809
-
od Kminek