Mám OS WinXPprof. a už delší dobu mám problém při naběhnutí OS, jakmile mi naskočí tabulka pro zadání hesla, tak asi po cca.10 sekundách mi počítač chce načíst všechny mechaniky, Cd v pohodě ale jakmile přeskočí na disketovku tak se sekne celý kompl, nechce naběhnout Os trvá to asi 2min než znovu disketovka naběhne a potom už všechno jde jak má... takto už mi to dělá asi půl roku takže sem si zvykl, ale přece by bylo lepší nečekat ty 2 minutky, nevíte někdo co s tím....díky
Asi by bylo dobré podívat se do pc, zda není uvolněn v konektorech na desce či u disketové mechaniky napájecí a datový datový kabel. Nejlépe několikrát vysunout a dobře zasunout. Mohou být znečištěny kontakty prachem. Též může mechanika odcházet do digitálního nebe.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Obracím se na vás z důvodu toho že mi začal můj PC zamrzat nyní k tomu co se děje.
Když jakkoliv hru tak se nic NEDĚJE ale když brouzdam po internetu nebo po ploše tak se za pár minut stane že pc úplně zamrzne nejde...
Poslední příspěvek
Ty být stroj? Začal bych tím, že uvedu HW na kterém se toto děje. Jak si kontroloval RAM a SSD? Memtest nabootovaný z flash disku? Crystaldiskinfo? Výsledky jsou kde? Podíval ses na prohlížeč událostí? A OS si taky máme vycucat z prstu?
Ahoj,
na pc z popisku mi přestala fungovat klávesnice v nabídce start. Pomocí win key otevřu nabídku start a běžně jsem byl zvyklý začít psát to, co hledám. Nyní se psaní nespustí, ani po kliknutí do pole pro psaní psát nemohu. Pomocí esc nejde...
Poslední příspěvek
Nakonec se to náhodou vyřešilo tím, že jsem z jiných důvodů přešel z místního účtu na online účet a od té doby to funguje.
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...