Problém s HDD
Problém s HDD
Nedokáže mi někdo poradit co mám udělat s HDD, který má nejspíše vadný sektor a při formátování, nebo scanování tohoto disku se mi vždy kousne celý comp. Mám HDD Samsung HD 160JJ. Vždy, když se nainstaluje na určité místo na HDD nějaký software, tak při jeho otevření opět celý comp zamrzne a musím restartovat. Když nechám běžet antivir, spyware nebo jiné programy, které hledají na disku, tak se vždy v určitém místě comp kousne. Šel mne pouze zformátovat - rychlým formátem, ale chyba je na disku stále. Z tohoto důvodu žádám o pomoc, třeba zda je nějaký soft, který opraví, či označí špatné sektory. Ještě upozorňuji, že scandisk jsem již zkoušel a též se vždy kousne.
Drive Health 2.4.122-sleduje informace S.M.A.R.T. z vašeho pevného disku a informuje o potencionálních problémech.zip
HDD Health 2.0 – diskem skrz naskrz.exe
HDD Scan 2.7-Freewarová aplikace pro nízkoúrovňové testy pevného disku. Podporovány jsou všechny disky.zip
HDDlife Free 2.5.74-využívá technologii S.M.A.R.T., kterou jsou vybaveny všechny nové pevné disky. Pravidelné monitorování těchto údajů dokáže odhalit případné chyby.msi
HDDTemperature 1.4.206-běží na pozadí v System Tray a neustále monitoruje a zobrazuje aktuální teplotu pevného disku.msi
SIGuardian 1.7.345 beta TW 1,2MB monitoring dat a povrchu HDD.msi
Ultimate Boot Disk ME 4.3-Soubor utilit pro řešení problémů s harddisky. Obsahuje jedenáct testů pro zjistění závady.exe
WinExpose-IO-špehovací monitor harddisků.zip
HDD Health 2.0 – diskem skrz naskrz.exe
HDD Scan 2.7-Freewarová aplikace pro nízkoúrovňové testy pevného disku. Podporovány jsou všechny disky.zip
HDDlife Free 2.5.74-využívá technologii S.M.A.R.T., kterou jsou vybaveny všechny nové pevné disky. Pravidelné monitorování těchto údajů dokáže odhalit případné chyby.msi
HDDTemperature 1.4.206-běží na pozadí v System Tray a neustále monitoruje a zobrazuje aktuální teplotu pevného disku.msi
SIGuardian 1.7.345 beta TW 1,2MB monitoring dat a povrchu HDD.msi
Ultimate Boot Disk ME 4.3-Soubor utilit pro řešení problémů s harddisky. Obsahuje jedenáct testů pro zjistění závady.exe
WinExpose-IO-špehovací monitor harddisků.zip
mam stejný problém, viz thread http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=16162 zkus jestli ti to běží v nouzovém režimu, v tom mi to jde v pohodě, je zajímavé, že to začalo ve stejný čas .... mam Seagate 320 GB ....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4031
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06