Ntb nejde zapnout

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

cvenda
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Ntb nejde zapnout

Příspěvekod cvenda » 01 říj 2015 22:00

Zdravim, pred hodinkou jsem zkousel opravit ntb ktery se prehrival, nejdriv jsem ho zapl a byl doooost pomalej tak sem zapl spravce uloh ze vypnu co mi zrovna bere procesor, na prvnim miste byl proces nejakyma velkyma pismenama uz si to nepamatuju zacinalo to asi na H a vypadalo to neco jako HPMKND.exe, fakt uz nwm videl sem to 2 sekundy, dal sem ukoncit proces a ntb cvakl a natvrdo se vypl, a od te chvile mi nejde zapnout ani nesviti ledka u napajeciho konektoru. Nemel by nekdo poneti o tom co sem to vlastne udelal ? :D

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Ntb nejde zapnout

Příspěvekod Pic » 01 říj 2015 22:11

O jaký ntb se jedná?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

BAJLA
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod BAJLA » 01 říj 2015 22:23

1. vyndat baterku + odpojit od napájení + podržet chvilku tlačítko na zapnutí > vrátit baterku + zapojit napájení pokusit se zapnout

2. pokud první nepomohlo zkusit chvilku jestli se baterka nenabije a NTB neoživne ( je to ale divné bez baterky by NTB na adaptér měl bungovat

cvenda
nováček
Stav:

Příspěvekod cvenda » 02 říj 2015 05:37

Je to nejakej Compaq, stavalo se u nej v posledni dobe ze se hrozne prehrival a ted nevim co z toho to bylo ale budto se natvrdo sam vypinal, nebo vypnul napajeni z adapteru, jedne veci jsem si vsiml a to te ze vcera pri zasenute baterii, zapojeneho adapteru a spusteneho NTB se ukazovalo 0% baterie a bylo tam i napsano "baterie se nenabijí". Dnes po praci zkusim to co psal BAJLA.

cvenda
nováček
Stav:

Příspěvekod cvenda » 02 říj 2015 22:46

Nijak nereaguje, s baterkou i bez baterky, s nabíjením i bez něj, zkusil sem co psal BAJLA ale taky nefungovalo.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 02 říj 2015 23:11

Nezdá se mi, že pravou příčinou kolapsu ntb bylo vypnutí jednoho procesu ve správci úloh. To je spíše shoda okolností a možný důsledek přehřívání. Jedná se jednoznačně o HW závadu takže servis, ovšem zda nejprve zjistí závadu a sdělí náklady případné opravy. Předpokládám, že ntb již není v záruce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
    od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8...
    6
    3964
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    09 led 2025 21:48

Zpět na “Problémy s hardwarem”