Zdravím
Asi před týdnem jsem si koupil Fallout 4 :( Jak jsem hru nainstaloval atd atd a tak jsem to chtěl spustit jenže jak se hra spustí tak se to strašně začne sekat a ramky i procesor jsou hned na 100% ... A to si myslím že sestavu slabou nemám ... Fallout 4 není zas tak namáhavá hra a tak nevím kde je problém protože GTA 5 a The Witcher 3 jedou na vysoké na cca 55 FPS
Díky za rady
Moje sestava
Procesor: AMD FX 6300
RAM: 8GB 2100Mhz
Zdroj: 500W
Grafika: MSI R7 260X (2GB)
Fallout 4
Re: Fallout 4
V jakem rozliseni a v jakem nastaveni detailu to hrajes?
Co se tyce sestavy - Radeon R260X je graficka karta za 3500 Kc a podle toho take funguje. Je potreba hodne omezit detaily a rozliseni aby narocne hry byly hratelne.
Co se tyce sestavy - Radeon R260X je graficka karta za 3500 Kc a podle toho take funguje. Je potreba hodne omezit detaily a rozliseni aby narocne hry byly hratelne.
Ono je jedno na jekém rozlišení to hraju , detailech ... Když to dám na low to samé jako když to dám na max ... Hraju na Full HD ... Ale kámoš má tu samou sestavu a jede mu to v pohodě ...
Dodatečně přidáno po 1 minutě 28 vteřinách:
A to mi chceš taky říct že Fallout 4 je namáhavější jak GTA 5 ?! Nebo Zaklínač 3 ? : Myslím jsi že né
Dodatečně přidáno po 1 minutě 28 vteřinách:
A to mi chceš taky říct že Fallout 4 je namáhavější jak GTA 5 ?! Nebo Zaklínač 3 ? : Myslím jsi že né
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus jestli nepomůže tohle. http://enbdev.com/mod_fallout4_v0291.htm
Když řikáš, že hned jak to pustíš? To znamená už v menu?
Když řikáš, že hned jak to pustíš? To znamená už v menu?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Děkuji zkusím
Dodatečně přidáno po 30 vteřinách:
No prostě jak máš new game atd tad tak se už tam to začne lagovat
Dodatečně přidáno po 30 vteřinách:
No prostě jak máš new game atd tad tak se už tam to začne lagovat
- Frank.burns
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
skus vypnut god rays...
god rays to je co ?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 3 vteřinách:
jj já už vím
Dodatečně přidáno po 1 minutě 3 vteřinách:
jj já už vím
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Případně můžeš si zkusit pohrát s .ini v tomto nástroji http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/102/
Je tam u každé položky i stručný popis co to dělá a jak je dobré to mít nastavené.
Je tam u každé položky i stručný popis co to dělá a jak je dobré to mít nastavené.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
No zkusil jsem to co jsi mi posla jako první i vypnout tu blbost ale furt nic
Zpět na “Problémy s hardwarem”