caute lidi mam acer e1-510 asi tak 2-3 roky a nabijecka chvili nabiji chvili ne (musim s ni pohybat) mozna by za to mohl windows update (ovladace) mam to zablokovane (kvuli w10) no ale jde mi o to ze cca pred 1 mesicem mi fungovala normalne a doted na nabijecce neni "couhajici" kabel (proste jak u sluchatek) ani nijak zniceny budu rad za pomoc
ps: windows mam preinstalovany tak pul roku ale vetsinu aktualizaci mam ale nektere jsem odinstaloval
nabijecka blbne
- Mazlicekcz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nabijecka blbne
Tak to nejspíš bude zničeny kabel kup novou nabíječku a je to vyřešené.
PC- Win 10 - 64bit, Intel Core i5-6400, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G, MSI B150 PC MATE, Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133, WD Blue EX - 1TB, Transcend SSD220S - 240GB, Evolveo K1, Zalman ZM700-LX 700W
Mobil - Huawei P10
Mobil - Huawei P10
kabel je uplne v poradku neni nikde ohnuty/zniceny a s notebookem (a nabijeckou samozrejme) bylo jednano opatrne
Dodatečně přidáno po 31 vteřinách:
a cestovalo se minimalne nevim tipl bych to spis na konektor
Dodatečně přidáno po 31 vteřinách:
a cestovalo se minimalne nevim tipl bych to spis na konektor
je to konektor v notebooku, strarý problém Acer z konektormi. Buď to je na výmenu dosky - čo asi nechceš a je to drahé, ale ak si zručný ten konektor aby sa nehýbal si kliešťami môžeš upraviť sám. Problém ale je či je chyba konektor od zdroja alebo rozdrbaná zásuvka v notebooku.
jako takhle treba ted mi nabiji ale kdyz se posunu s notebookem (lezim a mam pokrcene nohy a pak treba vodorovne) tak uz potom nenabiji
Zpět na “Problémy s hardwarem”