CD-R jak zformátovat
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
CD-R jak zformátovat
Dobrý den,mám problém včera sem si vypálil písničky na CD-R do auta,potom sem disk zformátoval přes windows vše se vymazalo z CD, ale zůstává tam furt ta velikost 180MB, který odpovídá asi 40 písničkám co tam byly, zkoušel sem tam vypálit úplně novej seznam písniček potom co sem to zformátoval a stále tam zůstávala ta velikost 180MB, ale žádné písničky na CD nebyly, potomhle nově nahraném seznamu písniček (písniček bylo jen 10) byla velikost 40MB, ale rádio v autě mi to nepřehrálo napsalo to error, ale v NTB když do něj vložím CD mi to začne automaticky přehrávat ty písničky. Čili první dotaz jde to CD zformátovat,aby CD mělo velikost 0MB.
Re: CD-R jak zformátovat
Pokud je to CD-R a ne CD-RW tak nijak.
Na CD-R lze pouze postupne vypalovat dalsi data, ale nelze z nej nic mazat.
Na CD-R lze pouze postupne vypalovat dalsi data, ale nelze z nej nic mazat.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím čemu říkáš formátovat CD-R? Vypálené medium CD_R žádným formátem nic nezměníš. To umožňují jen CD -RW, které vymažeš a pak můžeš znovu vypalovat. CD-R lze vypálit další data, pokud jsi tuto možnost zvolil při prvém pálení, ale původní data neodstraníš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Vymazat jde i CD-R - data sice nejsou videt, ale na disku porad jsou.
Coz je zaroven duvod proc nefunguje hardwarovy prehravac, protoze nevi co ma delat s prvni stopou.
Coz je zaroven duvod proc nefunguje hardwarovy prehravac, protoze nevi co ma delat s prvni stopou.
Zpět na “Problémy s hardwarem”