Ani nevím, co to je
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ani nevím, co to je
Dobrý den, poradíte mi prosím Vás, protože si fakt už nevím rady
Když mám spuštěný komp asi za 1,5 hodiny se mi vypne a napíše mi tohle : STOP:c000021a{ZVAROVNÁ CHYBA SESTÉMU}proces systému windows logon process neočekávaně skončil se stavem 0xc0000006 (0x00000000 0x00000000). System byl vypnut. A tohle to mi dělá aji kdyžvypínám počítač.Poradíte mi prosím co s tím je??Předem děkuji Tomas

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
čislo chyby ve formátu stop:XXXXXXX(číslo chyby)opiš na http://www.google.com a najde ti řešení na stránkách mrkvosoftu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na fóru
Tvůj problém bude určitě v hardware,ale těch faktorů je plno:vadný,slabý zdroj,paměti ram,přehřívání komponent,grafika atd.atd.,úplně nejlepší je vypsat konfiguraci počítače a chlazení,eventuelně hodnoty teplot ,které zjistíš třeba v everestu.Viděl bych to v prvním případě na vadné paměti ram,stáhni MEMTEST86 stahuj zde a vytvoř bootovací disketu,nebo disk a spusť test pamětí(čím déle tím lépe v hodinách)
http://www.sosej.cz/Utility-A-Ovladace/ ... est86.html
---------------------------------

Tvůj problém bude určitě v hardware,ale těch faktorů je plno:vadný,slabý zdroj,paměti ram,přehřívání komponent,grafika atd.atd.,úplně nejlepší je vypsat konfiguraci počítače a chlazení,eventuelně hodnoty teplot ,které zjistíš třeba v everestu.Viděl bych to v prvním případě na vadné paměti ram,stáhni MEMTEST86 stahuj zde a vytvoř bootovací disketu,nebo disk a spusť test pamětí(čím déle tím lépe v hodinách)
http://www.sosej.cz/Utility-A-Ovladace/ ... est86.html
---------------------------------

► Zobrazit spoiler
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stáhni si a vypal Ultimate Boot CD je tam spousta nástrojů na diagnostiku HW...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”