Nejde obraz

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Dejv155
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Nejde obraz

Příspěvekod Dejv155 » 29 led 2018 19:13

Dobrý den zkusím vám zdelit můj případ a snad mi bude pomocí.

Před 3 dny jsem čistil pc stlačenym vzduchem a přidával nový starší hdd. Po výměně a po vyčištění jsem chtěl pc zapnout ale pc jen normálně hučel jako při normálním používáním.. zkoušel jsem znovu odpojit a připojit všechny kabely ale nepomohlo pak jsem to vzal vylučování metodou a i když tam je jen 1 ramka a není gpu dělá to to samé :huh:

Monitor hlásí no signál detected a druhý to samé takže monitorem to není. Prosím pomozte mi už jsem zoufalej celý jsem to 2x rozebral a zase složil a furt jen pc huči a ani normálně nepipne nic nedělá jen blikají diody a točí se ventilátory

Komponenty:
Intel core2. Q6600
2x 2gb rám ddr2
Gpu amd hd 4550
Díky za veškerou snahu :-)



Reklama
petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33828
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod petr22 » 29 led 2018 19:22

Ten pocitac je stary 10 let, odejit mohlo cokoliv.

Nejjednodussi je vyzkouset jiny zarucene fungujici zdroj a kdyz to nepomuze tak grafickou kartu.

Dejv155
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod Dejv155 » 29 led 2018 19:33

Mám pocit že bude lepší se na tento pc vysr**.a koupit nový,... Tento stál 2 500kc a oprava kdyz bude něco stát. Tak to už se ani nevyplatí do toho rvàt ne?

cejny
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 678
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod cejny » 29 led 2018 19:33

Skus taky zapojit pc speaker pokud neni zapojen [ja ho nikdy nezapojoval, ale vim o tom], podle pipani si najdi dle vyrobce desky nebo tvurce biosu "bios beap code/bios post code". Treba neco zjistis. Defakto by se to melo zastavit na te rane.

Nektere desky maj i segmentove led displej nebo diagnosticke led.

Skousel jsi ze srandy reset biosu?

Jinak podle toho co ti kdo pujci testuj.
Lenovo Thinkpad T430, 8 GB RAM, 160 GB SSD, LCD 1600x900, wifi AGN, Kubuntu
REPRO Yamaha HS8/Mackie CR5BT
DAC Audinst HUD-mx2

Dejv155
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod Dejv155 » 29 led 2018 19:34

Zdroj jsem zkoušel. A funguje

Dodatečně přidáno po 3 minutách 14 vteřinách:
Reset biosu nevím jak udělat vyndal jsem baterku počkal 5 min a dál novou a nepomohlo, to je reset biosu ne? Protože na desce nemám žádné tlačítko
Btw pc. Speaker je zapojen a normální při startu 1x pipnul teď nic nedělá

Dodatečně přidáno po 17 minutách 21 vteřinách:
Pc speaker má v kabliky 1 červený 1 cerny 1 z nich je urvanej to by asi být nemělo ne ? Třeba se to při manipulaci se starým hdd utrhlo mám to připájet nebo může být jen 1?

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33828
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod petr22 » 29 led 2018 20:15

Jak jsi ten zdroj zkousel ?

V jinem pocitaci ? Jinak nemuzes vedet jestli funguje.

Dejv155
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod Dejv155 » 30 led 2018 14:38

No zkusil jsem tam dát jiný místo 350W kamosovu 400W a nešel mám zkusit spajet ten kabel u pc speaker? Je tam 1 utrzenej možná kvůli tomu to nepipa jaká je to chyba

Dodatečně přidáno po 25 minutách 22 vteřinách:
Připájel jsem pc speaker připojil a když zapnu pc tak se pořat nic neděje

Dodatečně přidáno po 1 hodině 50 minutách 56 vteřinách:
Někdo nějaký. Nápad?

Dodatečně přidáno po 2 hodinách 53 minutách 9 vteřinách:
A když místo toho dvou jádra tam dám toto https://www.czc.cz/intel-core-i3-8100/2 ... re_i3_8100. Bude o 1000kc dražší ale vyplatí se to? Je to nové? 8. Generace

Dejv155
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod Dejv155 » 31 led 2018 15:42

Poraďte mi prosim

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33828
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod petr22 » 31 led 2018 15:54

Ja ti radim, ale ty to podle tech rad nedelas :-)

Mel jsi vyzkouset jinou grafiku kdyz zdroj nepomuze.

Dejv155
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod Dejv155 » 31 led 2018 16:09

Zkusil jsem gpu 512mb a nejde to přes ni ale kdyby to bylo gpuckem tak to půjde propojit přes vga na základní desce nee?

Dodatečně přidáno po 1 hodině 24 minutách 8 vteřinách:
Jak mi poradíš teď ?

Dejv155
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod Dejv155 » 01 úno 2018 11:48

Obrázek pc: https://imgur.com/a/1ZiGd. Gpu vyměněno zdroj vyměněno a furt když zapnu nenabehne obraz - no signál

Uživatelský avatar
JegenaJk
Level 3
Level 3
Příspěvky: 645
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejde obraz

Příspěvekod JegenaJk » 01 úno 2018 16:23

Čo tak skúsiť RAMky iné?
Čo je medzi nebom a zemou?
Odpoveď: a


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rozkostičkovaný obraz
    od Kub4 » 18 pro 2017 13:33 » v Problémy s hardwarem
    11
    411
    od Kub4
    18 pro 2017 17:55
  • Vypadávající obraz
    od MRC » 06 úno 2018 08:19 » v Problémy s hardwarem
    2
    210
    od MRC
    06 úno 2018 11:12
  • Rozmazaný obraz monitoru
    od sironn97 » 28 pro 2017 16:28 » v Problémy s hardwarem
    0
    268
    od sironn97
    28 pro 2017 16:28
  • Nechce naskočit obraz
    od D_ARK0 » 22 led 2018 16:48 » v Problémy s hardwarem
    6
    238
    od Nimcek
    22 led 2018 19:53
  • Nenajede obraz ,POMOC
    od Ruka » 22 lis 2017 18:50 » v Problémy s hardwarem
    2
    225
    od petr22
    22 lis 2017 19:11

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 9 hostů