Harddisk
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus to popsat trochu šířeji, takhle jsi ve špatném fóru, tady není http://www.PC-jasnovidec.cz
Jaký OS, jaký disk, jak je naformátovaný (FAT, NTFS), jinde chodí? Jakým kabelem je připojený?

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
HD
mám Windows XP a ten disk co chci připojit je WD400BB- 00FJAO běžel na jiným compu jako systémový a jsou na něm Linux , nastavil jsem na něm SLAVE , připojil jsem ho místo DVD ROM a chtěl jsem ho používat jako další disk. a pak už to víš. Dík
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
karlos píše:Zkus to popsat trochu šířeji, takhle jsi ve špatném fóru, tady není http://www.PC-jasnovidec.czJaký OS, jaký disk, jak je naformátovaný (FAT, NTFS), jinde chodí? Jakým kabelem je připojený?
safra

chtěl jsem se nalogovat na ten odkaz ale jaksi to nejde

to už tu stránku zrušili?

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hlásí nalezen nový HW ale pak už ho nevidí
Kdo ho nevidí? Widle? .. jestli byl používanej jako systémovej s Linuxem, tak ho ani neuvidí, protože widle neumí pracovat s oddíly Linuxu a nezobrazují je .. zkus ho naformátovat na NAT, NTFS (např. v programu Acronis Disk Director)

Everybody lies so don't trust anyone. :)
karlos píše:Linux neznám, vím jen, že jeho uživatelům se nadává do tučňáků. Nebude problémem, že Linux používá jiný formát disku než Windows? Tučňáci, nevíte?
Přísahám, že vám nenadávám, jednou bych chtěl být taky tučňákem...
nikdo to jako urazku nebere neboj!:) ja jsem treba win tucnak ja pouzivam oba OS ikdyz je pravda ze s tucnakem sem este v zacatcich!:)
Chyby budou dokud budou lidé!
Zpět na “Problémy s hardwarem”