1) mam notebook asus a v nem grafiku GeForce go 7300. najit na ni poradne ovladace na win vista x82 je peklo. jedny ted mam - upravene, ptz nvidia tuto kartu nepodporuje svymi ovladaci ofic., ale nebezi, jak by mely.
2) po restartu, z probuzeni notasu, po startu... mi skoci LCD na 59Hz. Pritom pod XP nebyl problem. Cim to? ovladaci grafiky? leze mi krkem neustale v nastaveni menit obnovovaci frekvenci na 60Hz.
3) jak jsem zminil mam win visty. jenze kdyz spustim Everest nebo jakykoli jiny program toho druhu, ukaze mi, ze nemam Direct x10, ale devitku!? nechapu. po instalaci ciste bez niceho se zobrazuje direct x 10. po 2 mesicich behu, aktualizaci, apod. se zobrazuje direct x9. cim to?
4) mimoto mam mit CPU frekvenci 1,73GHz. System v polozce ovladacich panelu zobrazuje 1,73GHz, Everest 1300MHz - 13x100. Vic verim programu Everest. krom toho, ze predtim jsem aspon filmy v HD prehral v programu VLC. ted je to des a bida. ze by grafika a CPU dohromady se spikly?
Diky za kazdou moznou odpoved.
Problemy - grafika, CPU
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím co Tě nutilo přejít na Visty, když jsi byl s XP spokojen. Teď k věci: 13 x 133 = 1,73, t.j. nastav 133 místo 100 v Biosu. Možná, že jsi po nainstalování Vist zapomenul na nějaké ovladače k základní desce, nebo máš některý ovladač nevhodný pro Visty. Mrkni do správce zařízení, nebo jak se to ve Vistách jmenuje (nemám je a neznám), zda tam není nějaký vykřičník, nebo otazník, což by znamenalo chybějící, či poškozený (nevhodný pro Visty) ovladač.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
první sis měl stáhnout "Poradce pro upgrade na systém Windows Vista" ze stránek Microsoftu a zjistit jestli nějaká věc v notebooku nebude dělat problém a pak se teprve pouštět do instalace
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
diky za odpovedi, ale ohledne win vista - uz bych se na xp nikdy nevratil ani omylem. vyzkousejte, pochopite po mesici sami. jen na tento win jeste neni dostatecna podpora. nestihaji. ale xp maji problemy s ovladaci take, kdyz na to prijde a jak je to stary system. navic se chysta pro nej service pack 3.. mejte se
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2964
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 10:53