Tovarní nastavení

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

jetasym
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Tovarní nastavení

Příspěvekod jetasym » 24 lis 2018 15:07

Ahoj,potřebuji dat ntb toshiba do továrního nastavení windows 7 jak na to díky



Reklama
Uživatelský avatar
NenapadaMeNic
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 382
Registrován: červen 18
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod NenapadaMeNic » 24 lis 2018 15:13

Vyhledávání -> tovární nastavení -> Řídit se instrukcemi

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37318
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod petr22 » 24 lis 2018 15:22

Aplikace od vyrobce notebooku, postup je popsan v manualu.

Muze na to byt nejaka klavesa pri startu.

jetasym
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod jetasym » 24 lis 2018 15:23

chytraku kdyby mi to slo tak se neptam

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9275
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod zeus » 24 lis 2018 15:31

Takove zasadni veci mas uvest hned! Ale ze 'to nejde' je informace pomerne chaba.
Kdyz ti to nejde a nemas zalozni medium pak bud cista instalace nebo servis.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
NenapadaMeNic
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 382
Registrován: červen 18
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod NenapadaMeNic » 24 lis 2018 15:34

jetasym píše:chytraku kdyby mi to slo tak se neptam


Chtěl bych se Vám moc omluvit. Doufám, že mi odpustíte.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37318
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod petr22 » 24 lis 2018 15:35

To si vazne myslis, ze nekdo z nas ma kristalovou kouli,
aby nejenom ze poznal ze ti to nejde, ale jeste navic proc ?

Pokud ti nejde pouzit aplikace od vyrobce, zbyva jedina moznost,
cista instalace Windows.

Windows 7 samy o sobe zadnou obnovu do tovarniho nastaveni
nemaji, to maji napriklad Windows 10.

Jestli chces urazet lidi od kterych zaroven chces pomoc, tak
si problem res sam. Preinstalace Windows, jine reseni neni
pokud nejde obnova z tovarniho image.

Uživatelský avatar
NenapadaMeNic
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 382
Registrován: červen 18
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod NenapadaMeNic » 24 lis 2018 15:43

Nevšiml jsem si těch Windows 7. Moje chyba


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Tovární nastavení
    od Taryn » 21 dub 2019 19:25 » v Problémy s hardwarem
    2
    337
    od mmmartin
    22 dub 2019 10:24
  • Tovární nastavení
    od AbloyDee » 19 led 2019 08:54 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    9
    577
    od cunik.cz
    20 led 2019 11:35
  • Tovární nastavení.
    od Danunka » 29 srp 2018 17:44 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    692
    od NydusTheWorm
    31 srp 2018 15:20
  • Windows 7, tovární nastavení
    od NesQuickk » 10 srp 2018 13:46 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    482
    od xbs
    10 srp 2018 14:04
  • Reset pasword u win 8/tovarni nastaveni
    od HoudeCZek » 28 dub 2019 14:35 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    9
    413
    od RIKI22
    28 dub 2019 15:14

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], ibro79, Jarin7 a 18 hostů