Tovarní nastavení

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

jetasym
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Tovarní nastavení

Příspěvekod jetasym » 24 lis 2018 15:07

Ahoj,potřebuji dat ntb toshiba do továrního nastavení windows 7 jak na to díky



Reklama
Uživatelský avatar
NenapadaMeNic
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 386
Registrován: červen 18
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod NenapadaMeNic » 24 lis 2018 15:13

Vyhledávání -> tovární nastavení -> Řídit se instrukcemi

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39156
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod petr22 » 24 lis 2018 15:22

Aplikace od vyrobce notebooku, postup je popsan v manualu.

Muze na to byt nejaka klavesa pri startu.

jetasym
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod jetasym » 24 lis 2018 15:23

chytraku kdyby mi to slo tak se neptam

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9443
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod zeus » 24 lis 2018 15:31

Takove zasadni veci mas uvest hned! Ale ze 'to nejde' je informace pomerne chaba.
Kdyz ti to nejde a nemas zalozni medium pak bud cista instalace nebo servis.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
NenapadaMeNic
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 386
Registrován: červen 18
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod NenapadaMeNic » 24 lis 2018 15:34

jetasym píše:chytraku kdyby mi to slo tak se neptam


Chtěl bych se Vám moc omluvit. Doufám, že mi odpustíte.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39156
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod petr22 » 24 lis 2018 15:35

To si vazne myslis, ze nekdo z nas ma kristalovou kouli,
aby nejenom ze poznal ze ti to nejde, ale jeste navic proc ?

Pokud ti nejde pouzit aplikace od vyrobce, zbyva jedina moznost,
cista instalace Windows.

Windows 7 samy o sobe zadnou obnovu do tovarniho nastaveni
nemaji, to maji napriklad Windows 10.

Jestli chces urazet lidi od kterych zaroven chces pomoc, tak
si problem res sam. Preinstalace Windows, jine reseni neni
pokud nejde obnova z tovarniho image.

Uživatelský avatar
NenapadaMeNic
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 386
Registrován: červen 18
Pohlaví: Muž

Re: Tovarní nastavení

Příspěvekod NenapadaMeNic » 24 lis 2018 15:43

Nevšiml jsem si těch Windows 7. Moje chyba


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Tovární nastavení
    od AbloyDee » 19 led 2019 08:54 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    9
    677
    od cunik.cz
    20 led 2019 11:35
  • Tovární nastavení
    od Taryn » 21 dub 2019 19:25 » v Problémy s hardwarem
    2
    393
    od mmmartin
    22 dub 2019 10:24
  • Reset pasword u win 8/tovarni nastaveni
    od HoudeCZek » 28 dub 2019 14:35 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    9
    494
    od RIKI22
    28 dub 2019 15:14
  • Nastavení routeru
    od AbloyDee » 14 bře 2019 19:13 » v Sítě - hardware
    11
    841
    od Microsheep
    15 bře 2019 07:12
  • nastaveni routeru
    od XgaraX » 14 led 2019 16:27 » v Administrace sítě
    5
    760
    od XgaraX
    14 led 2019 17:16

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 21 hostů