Síťový adaptér Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Masaker
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér  Vyřešeno

Příspěvekod Masaker » 05 úno 2019 18:55

ani není vidět ten kompl tak je včudu lan port teda :D

Dodatečně přidáno po 3 minutách 6 vteřinách:
je to z routeru od upc ten novej
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5249
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod RIKI22 » 05 úno 2019 19:05

Som iba na mobile,ale ak tam máš kód chyby 10,tak skús čistú inštaláciu cez boot.Asus zvykne mať slot PCI-e nad grafikou,ak je sieťovka chybná.

Masaker
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod Masaker » 05 úno 2019 19:15

tak tohle co jsi napsal tak jsem nepochopil můžeš to lépe napsat děkuji

Dodatečně přidáno po 35 minutách 27 vteřinách:
tak jsem jsi koupil tohle cca zejtra to tady bude https://www.alza.cz/tp-link-tg-3468-d309053.htm

Dodatečně přidáno po 1 hodině 4 minutách 47 vteřinách:
a jak přepnout ten lan port prosím o podrobný návod nikdy jsem to nedělal

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5249
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod RIKI22 » 06 úno 2019 10:42

Kód 10 mi chvíľku vyskočil na jednom PC, verzia win 1803 a stačilo v Správcovi zariadení kliknúť PTM na sieťový ovládač a vybrať Zisťovať zmeny hardvéru.Čistú inštaláciu cez boot som myslel , že si spustíš inštaláciu z USB alebo DVD po zapnutí PC.Nie žiadná obnova cez OS.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18935
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod ITCrowd » 06 úno 2019 10:51

Proč by měl kvůli vadné síťovce přeinstalovávat celý systém??? To jako, když u vás na slovensku praskne okno, tak zboříte a znovu postavíte celej barák???
Masaker: Hledej v BIOSu něco takového. S tím rozdílem, že LAN síťovku nastavíš na disable.
Měl jsi koupit síťovku do PCI. Koupil jsi do PCIe. Takže ji budeš muset dát do jiného slotu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Masaker
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod Masaker » 06 úno 2019 11:53

A co to pro mě znamená mám tam dva sloty PCIe jo a kámoš říká ať to nevipinam nevím tady někdo říká to a nikdo ono komu věřit kdo z vás má věčí skušenost ?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18935
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod ITCrowd » 06 úno 2019 11:58

Jseš snad svéprávnej. Zkontroluj si příspěvky a uvidíš.
Pokud kámoš není vystudovaný ajťák s praxí, nemá právo cokoli říkat.
A k čemu by byl v systému zapnutý nefunkční HW? Na to ani nemusíš mít školy :-)
Naposledy upravil(a) ITCrowd dne 06 úno 2019 12:38, celkem upraveno 1 x.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42436
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod petr22 » 06 úno 2019 11:59

Samozrejmne ze to mas vypnout.

"nevipinam", "věčí", "skušenost" - jsi si jist, ze je to spravne ?

Masaker
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod Masaker » 06 úno 2019 21:01

Ahoj všechno jede jak má jo a to lanko jsem vypnul a jak mám naistalovat drivery když tam není žádná instalace není to plug and play nevím jak to napsat :D

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17474
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod xbs » 06 úno 2019 21:18

dyš sem onehdá připojoval PCI síťovku, tak fungovala rovnou po zapojení a ani sem nemusel tu původní nefunkční deaktivovat...

Masaker
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod Masaker » 07 úno 2019 04:33

Všechno funguje tak můžeme uzavřít tohle téma děkuji vám chlapci


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunkční síťový adaptér
    od Raiden » 27 zář 2019 23:40 » v Sítě - hardware
    1
    926
    od ITCrowd
    28 zář 2019 09:45
  • Nefungující síťový adaptér po změně windows
    od Leknin » 29 črc 2019 12:11 » v Vše ostatní (sw)
    1
    749
    od ITCrowd
    29 črc 2019 12:28
  • Ve Win10 nejde připojit síťový disk
    od kolin » 13 úno 2020 11:40 » v Administrace sítě
    3
    819
    od ITCrowd
    13 úno 2020 12:12
  • RGB adaptér ?
    od BuLLeT » 10 led 2020 13:52 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    9
    507
    od Dragon
    20 led 2020 23:29
  • Adapter USB / LAN
    od borelli » 21 říj 2019 13:43 » v Sítě - hardware
    13
    1489
    od borelli
    22 říj 2019 12:01

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti