Kód 10 mi chvíľku vyskočil na jednom PC, verzia win 1803 a stačilo v Správcovi zariadení kliknúť PTM na sieťový ovládač a vybrať Zisťovať zmeny hardvéru.Čistú inštaláciu cez boot som myslel , že si spustíš inštaláciu z USB alebo DVD po zapnutí PC.Nie žiadná obnova cez OS.
Proč by měl kvůli vadné síťovce přeinstalovávat celý systém??? To jako, když u vás na slovensku praskne okno, tak zboříte a znovu postavíte celej barák??? Masaker: Hledej v BIOSu něco takového. S tím rozdílem, že LAN síťovku nastavíš na disable. Měl jsi koupit síťovku do PCI. Koupil jsi do PCIe. Takže ji budeš muset dát do jiného slotu.
A co to pro mě znamená mám tam dva sloty PCIe jo a kámoš říká ať to nevipinam nevím tady někdo říká to a nikdo ono komu věřit kdo z vás má věčí skušenost ?
Jseš snad svéprávnej. Zkontroluj si příspěvky a uvidíš. Pokud kámoš není vystudovaný ajťák s praxí, nemá právo cokoli říkat. A k čemu by byl v systému zapnutý nefunkční HW? Na to ani nemusíš mít školy
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 06 úno 2019 12:38, celkem upraveno 1 x.
Ahoj všechno jede jak má jo a to lanko jsem vypnul a jak mám naistalovat drivery když tam není žádná instalace není to plug and play nevím jak to napsat