Wifi - špatný dosah

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Jtcko
Level 2
Level 2
Příspěvky: 228
Registrován: leden 15
Pohlaví: Nespecifikováno

Wifi - špatný dosah

Příspěvekod Jtcko » 11 kvě 2019 22:52

Ahoj komunito , mozna se to tady urcite uz resilo , ale ja jsem nikde nenasel podobny problem.Potrebuju poradit.Od te doby co jsem si koupil PS4 (ale nemyslim si ze je to tim) tak mi wifi router zacal delat blbosti.Drive mi dosahl pres cely byt uplne vsude a internet jel plynule.Ted mam problem kdyz se vzdalim uz i 3 metry od PC s wifi routerem.Zacne se mi vse v mobilu sekat a dokonce i prestat nacitat.Nevite jak bych mohl zjistit kde se stal problem? Jelikoz to dela i kdyz je psko vypnute , nemyslim si ze by to mohlo byt tim.



Reklama
Uživatelský avatar
JegenaJk
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 787
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Wifi - špatný dosah

Příspěvekod JegenaJk » 12 kvě 2019 03:20

Asi slabý internet , ktorý keď sú veľa pripojených zariadení , tak sa samozrejme internet spomalí. Pošli ale rýchlosť tvojho internetu a kto je tvoj poskytovateľ , samozrejme to ale nemusí byť ono.
Ak potrebuješ pomoc , tak kľudne napíš do PM :) Rád pomôžem :thumbup:

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16184
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Wifi - špatný dosah

Příspěvekod ITCrowd » 12 kvě 2019 07:22

Tohle chovani je naprosto typicke. Pripoj vsechna pevna zarizeni kabelem a bude to v poradku.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Jtcko
Level 2
Level 2
Příspěvky: 228
Registrován: leden 15
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Wifi - špatný dosah

Příspěvekod Jtcko » 12 kvě 2019 11:51

Spatnym internetem to urcite nebude.Spise budu muset opravdu PSko pripojit pres kabel , ale otazka je zda li to vyresi ten problem.
Obrázek

dvorakj
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2407
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Wifi - špatný dosah

Příspěvekod dvorakj » 12 kvě 2019 13:18

mit PS na wifi je nesmysl, ani sem nevedel, ze je to vubec mozne.

Jtcko
Level 2
Level 2
Příspěvky: 228
Registrován: leden 15
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Wifi - špatný dosah

Příspěvekod Jtcko » 12 kvě 2019 13:54

Jenze me nejde zas tak o Psko , jestli to nedela teda kvuli tomu , ale to by nemelo , kdyz je vyple tak neni pripojene a stejne wifi router blbne


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • špatný výkon PC
    od Vlaston » 11 črc 2018 19:33 » v Problémy s hardwarem
    7
    452
    od petr22
    11 črc 2018 21:46
  • Špatný ZVUK - praskání v notebooku
    od kaomanaka » 10 črc 2018 22:02 » v Problémy s hardwarem
    27
    2438
    od kaomanaka
    16 srp 2018 16:09
  • Špatný výkon na dobrém pc
    od David3556 » 26 srp 2018 23:45 » v Problémy s hardwarem
    8
    539
    od David3556
    27 srp 2018 14:03
  • Epson L382, tankový systém - špatný barevný tisk
    od amirinda » 22 kvě 2019 07:11 » v Vše ostatní (hw)
    0
    95
    od amirinda
    22 kvě 2019 07:11
  • wifi - omezeny pristup (ntb+usb wifi)
    od BioLuke » 03 pro 2018 20:15 » v Sítě - hardware
    0
    687
    od BioLuke
    03 pro 2018 20:15

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot] a 12 hostů