Ahoj lidi....mám nutkání semhle jeden takový tip/netip na špatnou koupi napsat...teď se mi stala taková nepříjemnost:/ koupil jsem celkem drahou myš a klávesnici od "božškého" MICROSOFTU, všechno bezdrátové komunikující Bluetooth technologii..........myška to byla vážně fajn, spokojenost po všech stránkách....uvalil jsem za ni 4000,- no a...........ejhle, po měsíci najednou přestala z ničeho nic fungovat...teď to mám na reklamaci, jsem zvědavý co s tím MS udělá.....
takže doporučuji ještě asi chvíli počkat, než to vychytaj..
Ahoj. Nie som nejaký zázračný odborník, ale názor môže povedať každý, tak skúsim aj ja. Microsoft nemám moc v obľube už pre ten pokafraný Windows. Čo sa týka tej klávesnice a myši... S priateľkou sme pred časom náhodou narazili v Tescu na set bezdrôtovej klávesnice a optickej bezdrôtovej myši od Labtecu a vyšlo to, myslím, okolo 800 Sk. Nedávno ju tam mali znovu asi o 100Sk lacnejšiu v akcii. Myš síce "žerie" baterky, lebo pri vypnutom PC sa nedá vypnúť aj ona, ale to sme doriešili kúpou nabíjačky a nabíjateťných bateriek. Som s ňou úplne spokojný.
no ja mam od microsoftu set bezdratova klavesnice + mys ktere sou pripojene pres radiovy signal (aspon to je napsany na krabici ) a nemuzu si na nic stezovat (teda akorat na to, ze k tomu nedodavaji zadny manual takze po pulroce pouzivani stale nevim na co slouzi nektera tlacitka )
a zkousel si to vypnout a zapnout? ted vazne... prestala fungovat behem prace na pocitaci? nebo az pri nejakem dalsim zapnuti? treba je spatnej prijmac... nebo ten usb (predpokladam ze je prijmac v usb) port
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...
Ahoj, rozhodl jsem se pro přesun mé pracovní náplně využít Macbook.
Avšak bych nechtěl s Macbookem tahat i kabel pro poslech hudby.
Rád bych využil bluetooth sluchátka. Hodně se mi líbí Airpody Max. Ale tolik peněz za to opravdu dávat nechci....
Poslední příspěvek
Sleduj obchod Odkarla.
Airpody Max mam za 2000 Kc i s originalni krabici, bylo jen nutne vymenit akumulator.
Ahoj prosím vás o informace k zakoupení Microsoft Office 2024 na Aukru. Nevím kterého výrobce si vybrat. Potřebuji poradit jak zjistím že daný prodejce existuje x let namísto někoho kdo je na Aukru chvíli a nedá se s ním počítat že je ok.
Poslední příspěvek
A na základě těchto rozhodnutí soudního dvora EU se Microsoft v Helsinkách v roce 2017 vyjádřil, že v rámci EHP může být software redistribuován bez souhlasu nositele práv za splnění určitých podmínek...
.
Čau, lidi
prosím o pomoc při nalezení tiché klávesnice.
Bude primárně na hraní, nezáleží úplně na ceně ani velikosti.
Potřebuji aby byla co nejtišší jelikož PC je v ložnici.
Nyní mám logitech mx keys s, která je sice tichá ale občas se stane že...
Poslední příspěvek
Pro inspiraci jsem našel tento test:
Jinak je toho hodně na youtube:
Osobně mám mechanickou se spínači MX Cherry Red silent, což není úplně supertichý kus do ložnice, ale v segmentu mechanik je rozhodně nerušivá.