automatické odpovědi v Outlooku

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ibro79
Level 2
Level 2
Příspěvky: 223
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod ibro79 » 30 črc 2019 13:18

Dobrý den,potřebuju pomoct s Outlookem.
Jak se posílají automatické odpovědi všem lidem co mi napíší?
Děkuji



Reklama
Uživatelský avatar
TRNX
Level 3
Level 3
Příspěvky: 593
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod TRNX » 30 črc 2019 13:25

Viz. příloha (do menu se dostaneš přes záložku "soubor").
Záleží ale taky jakou máš verzi Outlooku, u starších je to jinak.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Microsheep
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1487
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod Microsheep » 30 črc 2019 13:59

Ještě dolpním, že Out of Office bude fungovat za předpokladu, že máš účet připojený jako Exchange (např. viz. výše). V případě, že máš Outlook a účet mapovaný jako IMAP, můžeš si vytvořit pravidlo, které bude funkční stejně jako Out of Office, ale pouze za předpokladu, že bude Outlook klient neustále zapnutý. V takových případech je lepší, připojit se na Webmail a upravit tam, popř. napsat správci poštovního serveru.

ibro79
Level 2
Level 2
Příspěvky: 223
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod ibro79 » 30 črc 2019 14:52

jak udělat abych měl účet připojený jako exchange

Doom351
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod Doom351 » 30 črc 2019 15:06

V domácích podmínkách a legálně nejspíš nijak. Potřeboval by jsi min. jeden Windowsí server, veškeré licence, SSL certifikát (pokud by měl být Exchange na veřejce a sloužit jako SMTP), znalost IIS a správy Exchange obecně. Další variantou by byl Exchange na nějaké cloudové službě (což je kromě železa ta samá pohádka), popřípadě O365 řešení.

Pokud se jedná o domácí použití, je toto samozřejmě nesmysl. Nastav dle odpovědí, které si již dostal.
Fanda do :
Routerů = Mikrotik, Juniper
Spojů (bezdrát má smysl) = Siklu Eterhaul, Racom RAy, Ceragon
L2 = Cisco, Juniper, HP
Systém = Widle (bez nich bych neměl na chleba) :geek:

ibro79
Level 2
Level 2
Příspěvky: 223
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod ibro79 » 30 črc 2019 21:50

Domácí práce to není,ale je to důležité pro firmu.
Nebudu vubec reagovat na emaili,takže bych byl rád aby to odpovídalo samo,že nejsem k nispozici od-do.
Pokud nebude fungovat Outlook,dá se to jinak?

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9496
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod zeus » 30 črc 2019 21:54

Microsheep píše:V takových případech je lepší, připojit se na Webmail a upravit tam.

Tedy resit to primo na strane serveru - bud tam OoO bude primo nebo si vytvoris pravdilo pro prichozi postu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

ibro79
Level 2
Level 2
Příspěvky: 223
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod ibro79 » 30 črc 2019 21:58

jaká je to web stránka?Našlo mi jich více

Uživatelský avatar
Microsheep
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1487
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod Microsheep » 30 črc 2019 22:10

To ti musí říct správce poštovního serveru. Čistě teoreticky může webmail být dostupný i z intranetu, takže se k němu ani nemusíš dostat. Ani nelze určit na jaké adrese webmail najdeš, protože to může být jakákoliv adresa, záleží na poskytovateli, jak to má nastavené. Většinou to bývá pod adresou na subdoméně webmail.*.cz, ale taky cokoliv jiného. *.cz/webmail
A nevim kdo má věšteckou kouli zrovna půjčenou.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39938
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod petr22 » 30 črc 2019 22:26

U koho mas emaily ? Tam je treba resit hlaska mimo kancelar.

On Outlook bez Exchange serveru je takova parodie ne emailovy klient, chybi ty zajimave
firemni funkce.

V samotne Outlooku to sice udelas, jenze bys musel nechat zaply pocitac s Outlookem.

dvorakj
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3266
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: automatické odpovědi v Outlooku

Příspěvekod dvorakj » 30 črc 2019 22:43

nekdy to byva i adresa imap/smtp serveru, coz muze vycist z nastaveni outlooku, ale je to tak na 30%


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém z funkčností Exchange účtu v Outlooku
    od Ondra1282 » 11 dub 2019 21:31 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    3
    1267
    od petr22
    11 dub 2019 22:23
  • Nelze používat hypertextové odkazy v Outlooku 2010
    od x2xx » 17 říj 2019 15:38 » v Internet a internetové prohlížeče
    3
    978
    od Pedrossos
    18 říj 2019 17:31
  • Automatické vypínání
    od Pestatou » 19 čer 2019 10:18 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    361
    od Martab
    19 čer 2019 10:40
  • Automatické vypínání
    od Pestatou » 19 čer 2019 09:30 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    446
    od HappyMental
    19 čer 2019 11:22
  • automatické vyplnění buňky
    od SylvaK » 08 bře 2019 09:15 » v Kancelářské balíky
    3
    876
    od elninoslov
    05 dub 2019 07:31

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 14 hostů