Zdravím,
prosím o rady ohledně AMD progemu, obsahujícího Wattman. Mám rx 560 4 gb. Z každé hry, po různých časech, mi buďto systém skočí do windows bez oznámení, nebo se sekne celý PC, a po restartu se objeví hláška ,, Wattman set to default. Pátrám už týdny po odpovědích. Co vvtom watmanu nastavit ? Ovladače jsou veškeré aktuální. Dočetl jsem se o rychlosti větráků, taktování, podtaktování atd... Nic jsem nezkoušel protože tomu nerozumím. Můžu někoho požádat o pomoc ? Případně pošlu jakýkoliv screen. Díky za trpělivé odpovědi
Amd rx 560 4 gb Wattman
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Amd rx 560 4 gb Wattman
To dela pokud je karta nestabilni, coz muze byt, pokud si ji treba pretaktoval, ale jelikoz pises, ze ne a dela to pri defaultu, tak to vypada na vadnou kartu. Jaky mas zdroj ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Amd rx 560 4 gb Wattman
https://www.compik.cz/nejlevnejsi-pocit ... w7-10-pro/ je to přesně tento PC
Dodatečně přidáno po 4 minutách 31 vteřinách:
Další info : U každé hry si ta aplikace wattman vytvoří profil nastravení. U Far Cry 5 jsem ten profil dal zakázat, a přestalo to. Jde mi hlavně o to, pokud se v tom nastavení někdo vyzná,, zda můžu pozapínat či povypínat funkce, které kartu brzdí nebo přehřívají. Prostě jí ulevit.
Dodatečně přidáno po 4 minutách 31 vteřinách:
Manoust píše:To dela pokud je karta nestabilni, coz muze byt, pokud si ji treba pretaktoval, ale jelikoz pises, ze ne a dela to pri defaultu, tak to vypada na vadnou kartu. Jaky mas zdroj ?
Další info : U každé hry si ta aplikace wattman vytvoří profil nastravení. U Far Cry 5 jsem ten profil dal zakázat, a přestalo to. Jde mi hlavně o to, pokud se v tom nastavení někdo vyzná,, zda můžu pozapínat či povypínat funkce, které kartu brzdí nebo přehřívají. Prostě jí ulevit.
Zpět na “Problémy s hardwarem”