Amd rx 560 4 gb Wattman

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Filipchmel
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Amd rx 560 4 gb Wattman

Příspěvekod Filipchmel » 08 srp 2019 17:41

Zdravím,

prosím o rady ohledně AMD progemu, obsahujícího Wattman. Mám rx 560 4 gb. Z každé hry, po různých časech, mi buďto systém skočí do windows bez oznámení, nebo se sekne celý PC, a po restartu se objeví hláška ,, Wattman set to default. Pátrám už týdny po odpovědích. Co vvtom watmanu nastavit ? Ovladače jsou veškeré aktuální. Dočetl jsem se o rychlosti větráků, taktování, podtaktování atd... Nic jsem nezkoušel protože tomu nerozumím. Můžu někoho požádat o pomoc ? Případně pošlu jakýkoliv screen. Díky za trpělivé odpovědi

Reklama
Manoust
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Amd rx 560 4 gb Wattman

Příspěvekod Manoust » 08 srp 2019 18:29

To dela pokud je karta nestabilni, coz muze byt, pokud si ji treba pretaktoval, ale jelikoz pises, ze ne a dela to pri defaultu, tak to vypada na vadnou kartu. Jaky mas zdroj ?

Filipchmel
nováček
Stav:

Re: Amd rx 560 4 gb Wattman

Příspěvekod Filipchmel » 08 srp 2019 18:47

https://www.compik.cz/nejlevnejsi-pocit ... w7-10-pro/ je to přesně tento PC

Dodatečně přidáno po 4 minutách 31 vteřinách:
Manoust píše:To dela pokud je karta nestabilni, coz muze byt, pokud si ji treba pretaktoval, ale jelikoz pises, ze ne a dela to pri defaultu, tak to vypada na vadnou kartu. Jaky mas zdroj ?

Další info : U každé hry si ta aplikace wattman vytvoří profil nastravení. U Far Cry 5 jsem ten profil dal zakázat, a přestalo to. Jde mi hlavně o to, pokud se v tom nastavení někdo vyzná,, zda můžu pozapínat či povypínat funkce, které kartu brzdí nebo přehřívají. Prostě jí ulevit.

Zpět na “Problémy s hardwarem”