Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370 Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 257
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod Ondras66 » 12 srp 2019 10:49

Zdravím, chtěl jsem dát chladič amd spire na desku asus crosshair hero ale když ho tam montuju tak na jedne strane jsou sroubky ve vzduchu a nedari se mi je prichytit. Podle videa na yt jsem oddelal plastovy drzaky a vzdadu nechal ten plastovy backplate. Delam to dobre nebo musim vic zatlacit na ty pruziny?



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 40695
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod petr22 » 12 srp 2019 10:55

Musis na to tlacit soumerne, idealne napred sroubovat dva protilehle rohy,
jak se chytne zavit, nechat a to same v protilehlem rohu, pak dotahnout.

Doufam, ze nemas 2 srouby na jedne strane dotazene naplno a na druhe strane zadne srouby.

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 257
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod Ondras66 » 12 srp 2019 10:59

Ne nemam delam to do krize. Prijde jako by ty srouby byly kratky, kdyz jsem oddelal ty puvodni drzaky na desce.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 40695
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod petr22 » 12 srp 2019 11:03

Co to tam davas za chladic ?

Spire zadne srouby nema a nemel by byt v cene Ryzenu 3600.

Nechces koupit lepsi chladic nez AMD box ktery stoji za starou backoru ?

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15925
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod xbs » 12 srp 2019 11:05

v balení je Wraith Stealth...

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 257
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod Ondras66 » 12 srp 2019 11:07

Jj není to spire ale stealth. https://www.google.cz/search?biw=1920&b ... XR5axoxejM:

Dodatečně přidáno po 28 vteřinách:
Zatím tam chci box chladič ale časem koupím něco lepšího.

Dodatečně přidáno po 2 minutách 54 vteřinách:
Tady někdo řešil podobný problém ale u jinýho chladiče. https://www.reddit.com/r/buildapc/comme ... tallation/

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 257
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod Ondras66 » 12 srp 2019 11:26

Tak jsem na to zkusil trochu pritlacit a do krize utahovat. 3 sroubky sli dotahnout ale jeden jde jenom na pul. Fakt nevim co s tim. :/

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15925
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod xbs » 12 srp 2019 11:29

děláš to dobře, jinak to nejde, zkus teda další povolit a postupně po troškách dotahovat ať je to souměrně přitlačený...

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 257
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod Ondras66 » 12 srp 2019 11:39

Zkusil jsem vsechno povolit a nakonec to slo. Ale ty zvuky u toho a ty ohoblovany sroubky. :D

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 257
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod Ondras66 » 12 srp 2019 12:01

Ještě by mě zajímala jedna věc. Dávám na desku m.2 ssd. U te desky jsou 3 jako sloupky, který se zašroubují pod ssd. Mám zašroubovat šroubky a do těch, který jsou pod ssd diskem? Když ho uchytím tím posledním, tak je uprostřed mírně prohnutý. Nemělo by být rovně?

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15925
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod xbs » 12 srp 2019 12:06

jen ten poslední co drží disk samozřejmě a nemusí bejt na krev...

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 257
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370

Příspěvekod Ondras66 » 12 srp 2019 12:08

Abych to dobře pochopil, rukou zašroubuju ty dva co budou pod ssd a na tom posledním lehce utáhnu šroubek?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • RAM k Ryzenu 3600
    od HribaStanislav350 » 10 lis 2019 12:40 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    390
    od phixion
    10 lis 2019 18:27
  • Základka k ryzenu 5 3600
    od BananXXL » 07 srp 2019 09:11 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    15
    623
    od xbs
    07 srp 2019 10:58
  • napětí u Ryzenu 3600
    od HribaStanislav350 » 10 pro 2019 12:00 » v Problémy s hardwarem
    9
    313
    od xbs
    10 pro 2019 14:05
  • ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO
    od BananXXL » 04 srp 2019 14:50 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    399
    od xbs
    04 srp 2019 16:26
  • Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4
    od Honzis » 06 led 2020 01:14 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    44
    2183
    od Prophet
    15 led 2020 20:17

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 15 hostů