Vypínání monitoru a restartování PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zamčeno
Veseda
nováček

Příspěvek od Veseda »

zdravim, mam menší větší problém - kdykoli hraju nějakou hru tak se mi po pár minutách vypne monitor, ovšem zapnout nejde, takže musim restartovat PC, nebo se mi místo monitoru rovnou restartuje PC... nevim si s tim rady, poradil by mi někdo ? za případné odpovědi budu moc rád, psal sem po všech možnejch fórech a nikdo zatim muj problém nevyřešil, ještě bych chtěl říct, že tyto problémy se objevili po formátování disku, před tím bylo vše OK, hodně lidí řikalo že by to mohlo bejt přehříváním, tak sem sundla bočnice, vyčistil skřín od prachu což snížilo teplotu o pár stupňů, ale problém to nevyřešilo, zde jsou teploty naměřené v programu speedfan:
Temp1: 42 C, Temp2: 51 C, HD0: 40 C, Fan1: 3096 RPM, Fan2: 0 RPM

grafickou kartu mam následující: ATI RADEON 9550/X1050 a monitor LG Flatron L1730P (digital), ovladače mám nejnovější... :?
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Jestliže, je pravda, že tato chyba se projevila až po formátování disku a tím tedy nové instalaci systému, všech ovladačů a programů, pak je dosti pravděpodobně v nainstalování nevhodného ovladače, či poškozeného ovladače. Není na škodu udělat kontrolu disku s opravou chyb. Neuvádíš co jsi vše ověřil a bezpečně zkontroloval a tak se mohou některé rady opakovat, jak Ti byly poraděny na ostatních fórech. Chce to též doplnit údaje o PC vč. zdroje (značka a W) i o OS. Jinak Tě vítám zde na fóru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Stávalo se mi totéž a v tuto chvíli zde stejný problém řeší ještě jeden kluk. Dal jsem na radu opilého servisáka a koupil nový zdroj a je po problému. Zkus si půjčit zdroj a uvidíš.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Veseda
nováček

Příspěvek od Veseda »

ok dík za odpovědi, kontrolu chyb sem spustil a nic to nenašlo, operační systém mam windows xp profesional, zdroj - ten nevim, jak ho mám zjistit ?
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Jednoduše se podívat do bedny na štítek na zdroji.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Náhodné vypínání PC
    od VojtouNerCZ » » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    1 Odpovědi
    8174 Zobrazení
    Poslední příspěvek od VojtouNerCZ
  • Samovolné vypínání PC
    od Jirin » » v Problémy s hardwarem
    19 Odpovědi
    27673 Zobrazení
    Poslední příspěvek od RIKI22
  • Vypínaní pc při hraní her
    od Sarka33 » » v Problémy s hardwarem
    2 Odpovědi
    8851 Zobrazení