při startu PC, počítač zamrzne v bootu a né bootu widlí, ale v tom biosovem testu jakoby, kdy to hledá [detekuje] disky a ramky a tak zustane to prostě zamrzlé a nic se neděje ani do biosu se nejde dostat jen reset pomuže. a když se odmítá spusit i po dalším pokusu, pomuže rychle vlézt do biosu a odejit a začne boot widlí a to pokaždé bez problému
CPU-AMD FX 8320 stálej takt 4.1Ghz jel jsem dokonce 2 roky na 4.3Ghz až do nedávna to začlo být nestabilní asi věkem a deskou, která na to neni dělaná, ale i vracení do deffault hodnot nepomohlo, kdyby jste chtěli namítnout to

DESKA-Asus M5A78L-M/USB3
GPU- Radeon R9 280x
RAM-8GB nějaký od kingstonu
1x 1TB HDD A 1x 256gb SSD
a teploty v normě nic se nehřeje, dokonce jsem přidal nad kaskády desky přídavnej větrák pač to mělo v některých hrách tendenci throttlovat od té doby pokoj...
Je to už relativně pomalej duchodce a je čas ho nahradit to jsem, ale řešil v jiném topicu, ale ještě na něm minimálně do vánoc chci vydržet, né-li déle zatím postačuje a defakto ten problém mi zase až tak nevadí, jen mě zajímá jestli to není už blížící se konec

BTW jedná se o problém, při 1 ze 3 startu se projeví zbyle 2 starty cca jsou bez problému.