Nic z těchto rad ti stejně nepomuže stejně jako mě.Přeinstalce win,flash biosu,koupený nový SSD disk na něj nainstalovaný systém a stejně win najedu až porestartu pc
Zdravím, mám tu starší PC s i7 7700k deska msi 250m pro-vd, které poslední dobou jde zapnout jen po vypnutí na tvrdo. Jinak No Signal, na reset nereaguje a na desce se rozsvítí dioda chyba CPU.
Dá se s tím fungovat dlouhodobě, nebo existuje nějaké...
Poslední příspěvek
Ono kolikrat staci jen ty konektory rozpojit a zase spojit.
mám problém s PC dá se říct že do te%d bežel dobře, ale tročku jsem se v něm pohrabal tak jsem musel udělat novou čistou instalaci WIN 11, tu jsem nakonec nainstaloval, až na 3 pokus PC jsem teda rozjel, ale jak se zdá jen na chvíli...
Poslední příspěvek
zjisil jsem že mám rev. 1.3. tak jsem stáhl nejnovější BIOS tak se jdu pokusit o flas BIOSU uvidíme co to udělá...
Dodatečně přidáno po 10 minutách 8 vteřinách:
takže BIOS úspěsně Flashlí a jsem we Windovsech PC se nerestartoval...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Pokud má být diskuze odborná, tak naflákám do prvního příspěvku bambilión smajlíků?
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...