fps ve hrach

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

nevrlacek
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

fps ve hrach

Příspěvekod nevrlacek » 13 led 2020 15:08

Ahoj, jdu sem pro radu, na mem pc jsem hral hru anthem asi měsíc a vše šlapalo jak hodinky na max detaily, cca po měsíci jsem hru zapl a šileně mi najednou hapruje fps, zkousel jsem i low detaily, ale je to uplně stejny jak na max. S pc jsem nic nedělal ani nic neaktualizoval. Tak jsem si nainstaloval division 2, hral jsem 14 dni na max, všecko super. Po cca 14ti dnech mi zase začalo šileně haprovat fps, to same jak s anthem. zkoušel jsem hry i přeinstalovat, ale nepomohlo to. Jine hry mi jedou uplně v pohodě, např. Ark, AC oddysey, vše na max detaily a pohoda. Nevíte nekdo kde může být problém?

Díky za rady.

pc: i7 4770
rtx 2070
8giga ram



Reklama
behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1335
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod behavioralista » 13 led 2020 16:53

Vypadá to, že pokaždé začne docházet RAM.8 GB je žalostně málo.Chce to aspoň 16.

nevrlacek
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod nevrlacek » 13 led 2020 18:07

je pravda ze pocitac pri tech hrach porad šroti a furt sviti nebo blika světylko, ale nvm jestli je to harddisk nebo ramky

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4161
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod dvorakj » 13 led 2020 18:57

jaky mas disk. tam uz dneska nema co srotit.

Dnes jeste existuje takova moda, ze si hry nekdo instaluje na druhy plotnovy disk a system ma na SSD. tahle moda je samozrejme spatne. Vse na SSD, na plotnovy jen nemenna data (fotky, knihy, videa apod.)

sim20
Level 3
Level 3
Příspěvky: 583
Registrován: říjen 11
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod sim20 » 13 led 2020 19:05

Nesouhlasím, hry můžeš instalovat na jaký disk chceš, ničemu to nevadí. A ta docházející RAM se mi taky nezdá, to by to nejelo 14 dní bez problému.

Co přesně znamená že hapruje FPS? Začalo to dělat u obou her najednou?
Naposledy upravil(a) sim20 dne 13 led 2020 19:14, celkem upraveno 1 x.

flowem
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2528
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod flowem » 13 led 2020 19:08

Já s tebou taky nesouhlasím. :) Má málo RAM a k tomu pomalej/odcházející disk.

Dokud jsem měl nějakej pomalej HDD, tak se všechny nové hry sekaly, někdy se zpomaloval zvuk atd.

Teď když to mám všechno na SSD, tak to jede bez problému.
AMD Ryzen 7 2700 + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

sim20
Level 3
Level 3
Příspěvky: 583
Registrován: říjen 11
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod sim20 » 13 led 2020 19:12

Jestli mu to opravdu jelo 14 dní bez problému, tak to musí být něco jiného - ta RAMka mu z PC najednou nezmizela. Navíc Anthem i Division 2 mají v minimálních požadavcích 8GB.

Já měl před koupí druhého SSD zase hromadu her na HDD - u většiny není rozdíl poznat. I nové hry musí běžet na HDD.

Samozřejmě jsou hry kterým SSD pomůže, třeba Arma 3, ale i na HDD se to dá hrát bez problému.

nevrlacek
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod nevrlacek » 14 led 2020 07:42

tak hdd to neni, nainstaloval jsem hru na novej ssd a jedine co se zlepšilo je nahravaci čas, jinak to pořad hapruje, to je že hra jede na 60 fps an najednou to začne padat tak na 2 fps, pak to zase skoči na60 a pořad dokola. nezačalo to dělat u obou her ve stejnou dobu

flowem
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2528
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod flowem » 14 led 2020 08:31

Vytížení a teploty komponent vypadají při hraní jak?
AMD Ryzen 7 2700 + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

nevrlacek
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod nevrlacek » 14 led 2020 10:14

v Division 2 na max i min. detaily (neni v tom žadny rozdil) ram jsou kolem 90%, cpu od 40% k 90%, disk 50 - 100%. fps jede na 60fps a najednou pad na 2fps pak zase 60fps pak na 40fps pak na 2fps a zase 60fps. V AC odyssey ram 90% cpu 80 - 90% disk 0 - 100% a jede stabilně na max detaily 50 - 60 fps bez sekani

nevrlacek
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: fps ve hrach

Příspěvekod nevrlacek » 03 úno 2020 20:48

tak dnes problem vyřešen, stahl jsem si hru path of titans, hra chtěla při spuštěni stahnout aktualizaci win, nevim proč, jak mile se akt. stáhla a po pul hodinové instalaci se spustil pc, najednou už mi všecko zase jede na 60 fps. bez sekání. Nechápu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zamrznuti PC ve hrach
    od Marfi6 » 18 led 2020 08:56 » v Problémy s hardwarem
    3
    413
    od petr22
    18 led 2020 15:17
  • Zamrzání PC ve hrach a DPC_WATCHDOG_VIOLATION
    od Flashman » 07 zář 2020 12:40 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    0
    363
    od Flashman
    07 zář 2020 12:40
  • Vypínání monitoru v hrách
    od Dergon » 31 led 2020 17:19 » v Problémy s hardwarem
    10
    561
    od Pedrossos
    01 úno 2020 14:52
  • ping lagy ve hrách
    od Supurka » 31 říj 2019 15:54 » v Vše ostatní (inet)
    3
    1234
    od ITCrowd
    31 říj 2019 18:59
  • Reštart PC len pri niektorých Hrách
    od Smeege » 24 úno 2020 10:26 » v Hry
    1
    691
    od RetroMax
    13 črc 2020 11:48

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti