Procesor na 100%

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Araatis
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Procesor na 100%

Příspěvekod Araatis » 16 bře 2020 12:28

Dobrý dne,
Složil jsem novou sestavu r5 3600 a tomahawk b450 max a procesor už od zapnutí jede furt na 100%
https://imgur.com/a/DQU6qYB
nevíte čím by to mohlo být?
Díky
V biosu jede normálně na 3.6



Reklama
Uživatelský avatar
phixion
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 339
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: Procesor na 100%

Příspěvekod phixion » 16 bře 2020 12:39

A ked vypnes Ryzen Master?
Ryzen 7 3700X, MSI B450 Gaming Pro Carbon AC, BeQuiet! Dark Rock 4, 16GB Patriot Viper DDR4 3000Mhz, Sapphire Pulse Radeon RX 5700 8GB, Samsung 970 Evo 500GB NVMe, 2 x Crucial MX500 1 TB SATA, Seasonic Focus GX 650W, Fractal Define S, 4 x BeQuiet! Pure Wings 2 140mm, 27" Samsung S27R750 VA @120Hz/10bit, Logitech G Pro Wireless, Logitech G213, HyperX Cloud Flight

Uživatelský avatar
atari
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2494
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Procesor na 100%

Příspěvekod atari » 16 bře 2020 12:41

Obrázky se vkládají sem do fora, je to v pravidlech.

To co jsi nafotil je špatně čitelné. Je potřeba zobrazit konkrétní procesy, které to zatěžují.

Araatis
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Re: Procesor na 100%

Příspěvekod Araatis » 16 bře 2020 12:43

Ten mam v defaultu a když ho vypnu tak je to stejný

Dodatečně přidáno po 1 minutě 41 vteřinách:
Procesum skáčou náhodně procenta

Dodatečně přidáno po 6 minutách 38 vteřinách:
Předpokládám že to dělají ty automatické taktovací mody od msi ale nevím jak se toho zbavit nebo aby měl ryzen master prioritu.

Dodatečně přidáno po 13 minutách 58 vteřinách:
Tak jsem odinstaloval vše od msi v pc a už to je v pohodě

cadworker
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 270
Registrován: únor 20
Pohlaví: Muž

Re: Procesor na 100%

Příspěvekod cadworker » 16 bře 2020 12:57

Řešilo se to taky přes profil napájení ve Windows, je tam nějaký pro Ryzen, resp. bych nepoužíval vysoký výkon.

kecalek
Level 2
Level 2
Příspěvky: 230
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Procesor na 100%

Příspěvekod kecalek » 16 bře 2020 15:00

Araatis píše:Dobrý dne,
Složil jsem novou sestavu r5 3600 a tomahawk b450 max a procesor už od zapnutí jede furt na 100%
https://imgur.com/a/DQU6qYB
nevíte čím by to mohlo být?
Díky
V biosu jede normálně na 3.6

Takže si zložil "nový" PC. Inštaloval si aj W10 (predpoklad)?
A čo takto aktualizácie? Neťahá ti práve tie aktualizácie?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Procesor
    od Honza M. » 03 srp 2019 16:55 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    9
    685
    od Honza M.
    04 srp 2019 13:23
  • Procesor
    od Kaktus_06 » 03 zář 2019 14:28 » v Vše ostatní (hw)
    3
    383
    od xbs
    03 zář 2019 14:51
  • Procesor
    od IvanK » 29 říj 2019 18:41 » v Hry
    17
    1131
    od IvanK
    30 říj 2019 17:28
  • Procesor
    od domino1915 » 27 dub 2020 01:58 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    208
    od xbs
    27 dub 2020 05:12
  • Nový procesor
    od mk20 » 19 říj 2019 21:29 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    582
    od xbs
    19 říj 2019 21:47

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] a 7 hostů