Ahoj chtěl bych přetaktovat CPU o kolik bych mohl přetaktovat tuto sestavu:
INTEL Core 2 Quad Q6600 - 2,40GHz
4GB (KIT 4x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition
BFG GeForce 8800GTS OC2, 640MB DDR3
Zdroj CORSAIR VX550, 550W
Chladič Scythe SCKC-1000 Kama Cross
???
Taktovani
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to ti nestačí?se podívej co mám a Crysis na max detaily a max rozlišením, stíhám při tom ještě stříhat a ripovat film a stahovat 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Fox8 píše:ty voe co bych za to dal darujte ty pc jestli vám to nestačí si kupte new a mě je dejte
Opravdu hodnotný příspěvěk...
2 memphisto: taktovat to cenu má, u aplikací které nepodporují multi-CPU to poznáš. Mě to jede na 3.5 GHz a nemám problém (vytížení všech jader pořád 100%, jsem fanda Seti@Home) Druhá věc je otázka spotřeby. Mám změřené wattmetrem že mě to v zátěži bere 420W. (samotné PC, nez monitoru a periferií) Při uptimu 24/7 to pomalu přijde na tolik co net...
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
no ještě jsem s aplikací co by to nepodporovala asi nesetkal nebo spíš jsem to ani nepostřehl.Seti@Home znám z doslech a nedivím se, že to tak vytěžuje PC.Mě se ještě nepodařilo dosáhnout 100 % vytížení. max.70% při Crysis a ripu filmu a stahování
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Taktování – Utilita k GK: Intel Arc A750 ?
od Jarda_For » 14 říj 2024 01:37 » v Taktování a další úpravy PC - 5
- 7726
-
od Jarda_For
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 07:46
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”