Nefunkcni hdmi input na monitoru?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Lanther
Level 1
Level 1
Příspěvky: 82
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Nefunkcni hdmi input na monitoru?

Příspěvekod Lanther » 12 zář 2020 10:25

hoj,

Nedari se mi propojit nove pc s monitorem pres hdmi. Nejde obraz.

Procesor s integrovanou grafikou
https://www.czc.cz/intel-core-i3-9100/267054/produkt

MB
https://www.czc.cz/msi-b365m-pro-vh-int ... 78/produkt

Monitor
https://www.czc.cz/aoc-i2269vwm-led-mon ... 22/produkt

Na monitoru jsou dva vstupy ale nejde ani jeden. Ovladace grafiky mam aktualni ze stranek intelu. Grafika je i viditelna ve spravci zarizeni. Obraz ale funguje pouze pres VGA. Hdmi nezobrazi ani bios.

Kabel jsem zkousel i jiny funkcni.
Na jine tv obraz pres hdmi funguje.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19502
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkcni hdmi input na monitoru?

Příspěvekod ITCrowd » 12 zář 2020 10:30

No a nač se vlastně ptáš?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Lanther
Level 1
Level 1
Příspěvky: 82
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkcni hdmi input na monitoru?

Příspěvekod Lanther » 12 zář 2020 10:38

Zeptal sem se v nadpisu :)

Zapomnel sem neco nebo to vsechno smeruje na to ze skutecne nejde ten input na monitoru?

PS: je mi k necemu to hdmi kdyz pres ten kabel vedu jen obraz? Prehravam pouze full hd a ten vga zvlada.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19502
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkcni hdmi input na monitoru?

Příspěvekod ITCrowd » 12 zář 2020 18:15

Podle toho, co jsi napsal to vypadá, že skutečně nefunguje HDMI vstup na monitoru.
VGA je analog, HDMI digital => digitální přenos je kvalitnější. Ale pokud ti analog vyhovuje, není důvod to měnit.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14099
Registrován: červen 06
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkcni hdmi input na monitoru?

Příspěvekod El Diablo » 21 zář 2020 23:36

Vlez na monitoru do menu a vyber manuálně zdroj signálu HDMI. Jinak reklamace.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14099
Registrován: červen 06
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkcni hdmi input na monitoru?

Příspěvekod El Diablo » 23 zář 2020 00:33

Ještě je možnost že monitor má nekompatibilní typ HDMI

Televize LG mají problémy s GeForce RTX 3080 přes HDMI 2.1
před 17 hodinami | no-X | Hardware, Multimédia, Novinky, Grafiky, Monitory
GeForce RTX 3000 disponují rozhraním HDMI 2.1, které umožňuje zobrazovat více než 4k při 60 Hz. LG, jejíž televizory rovněž HDMI 2.1 nabízejí, je proto propaguje jako herní. Dohromady to ale nefunguje…
https://diit.cz/clanek/televize-lg-maji ... e-rtx-3080
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Input lag csgo?
    od VlejKO » 17 říj 2019 22:55 » v Vše ostatní (hw)
    3
    1135
    od VlejKO
    02 led 2020 20:15
  • rx 580 oc 4GB neustálý INPUT LAG...
    od volvo1971 » 12 říj 2019 20:01 » v Problémy s hardwarem
    7
    880
    od Azmir
    13 říj 2019 23:54
  • CSGO INPUT LAG
    od KWER » 30 bře 2020 03:26 » v Hry
    0
    389
    od KWER
    30 bře 2020 03:26
  • Input lag v CS:GO - Málo paměti ram (?)
    od HelFix » 22 říj 2019 20:50 » v Problémy s hardwarem
    14
    1213
    od Pedrossos
    23 říj 2019 15:19
  • Rx 580 input lag, freesync, rozlišení problémy
    od tupek » 22 led 2020 17:44 » v Problémy s hardwarem
    8
    734
    od Fox_25
    29 led 2020 02:16

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti