LAN znova je to přepsaný

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

LAN znova je to přepsaný

Příspěvekod Fox8 » 19 pro 2007 15:53

Tak to napíši celé znovu.
PC na které je napojené na modem nazívejme pc č.1
PC které jsem si nedávno koupil a které bude napojeno přes LAN na pc č.1 nazývejme PC č.2

Nyní přestoupím k roblému.Na PC č.1 je mé první pc a je připojené na internet pomocí (USB) modemu.nedávno jsem si koupil PC č.2 které jsem si dal do svého pokoje.Koupil sem si LAN kabel a napojil ho z PC č.1 do PC č.2, aby mi na PC č.2 fungoval internet.Na PC č1 mam nainstalovaný proxi server newim jestli to nějak změní situaci.Na obou PC (č.1 a č.2) jsem měl nainstalovaný stejný Firewal.Internet na PC č.2 fungoval jen pokud jsem na PC č.1 odinstaloval Firewale a ponechat tzv.Integrovaný od windows = problém číslo 1-proč mi nejde chci tam ten samý jako na je na PC č.2, protože mám strach z virů a wím, že od windowsu není moc dobrý (Firewall=Sunbelt Personal Firewall). Nyní ke druhému problému a to jest na PC č.1 mam nainstalované ICQ.Chtěl sem go mít i na PC č.2 ale po nainstalování a spuštění mi to vyhlásí toto: v aplikaci icq došlo k roblému-zdáse, že internetové pripojení bylo přerušeno klepněte sem, pokud chcete zadat rozšířené nastavení připojení.Newim absolutně co stím.Další problém je, že jsem aktivní hráč CS na PC č.1 jsem si CS odinstaloval a nainstaloval ho na PC č.2.Zapnul ho dal Find servers a ono nic ani mi tam nejde žádný server dát.Chová se to jako když nejsem k internetu připojený což jsem.Pokud si stím někdo poradí tak Vám předem mnohokrát děkuji...

Doufám, že jste to pohchopili konečně (připomínky o tom, že to píši do rubriky potíže s Hardwerem si nechejte.nikdo mi tam neodpověděl)
Naposledy upravil(a) Fox8 dne 20 pro 2007 21:59, celkem upraveno 2 x.
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Reklama
Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 20 pro 2007 21:16

tak vám zase vile děkuji mát to označit za vyřešené když se o to nikd nezajímá nebo jak jako já to nevyřešil icq nemam cs už asi hrat po netu nebudu
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 20 pro 2007 21:22

až se naučíš psát tak že to bude mít hlavu a patu tak ti někdo možná pomůže :evil:
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

toncis
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

router

Příspěvekod toncis » 20 pro 2007 21:35

nemusis vediet dobre pisat ale jedno viem urcite ak mas doma 2 pc vyjeb sa na celi proxi to snad ani nepametam kto by to pouzival na domacu siet iba ti bude zajebavat tvoj drahocenni cas takze supni tam router a mozes kludne spat lebo ti vsetko pofici a nemusis nic nastavovat!! caf marry christmas

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 20 pro 2007 21:42

Weslo píše:až se naučíš psát tak že to bude mít hlavu a patu tak ti někdo možná pomůže :evil:

Přesně tak! Rád bych pomohl ale tvůj dotaz dává stejný smysl jako "manuál k japonskému videu"...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 20 pro 2007 22:01

El Diablo: Myslíš japonský manuál v japonštině k japonskému videu? :lol: Sem s ním :P

Zpět na “Problémy s hardwarem”