Čus,mám dotaz čim může bejt že využití CPU mi nikdy neklesne na 0%..Prostě je tam 1,2,6 a pak najednou 60% a pak zase 1,5 atd. Moje sestava je Pentium IV 2Ghz,640Mb Ram. Díval jsem se na jiné (i horší kompy) kde bylo skoro pravidelně 0% (samozřejmě pokud nebylo nic aktivní)..Netušíte v čem může bejt problém?
Co např. indexace, aktualizace, zálohování a jiné úlohy na pozadí ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
na to je jediná rada která mě pomáhá Ccleaner, RegCleaner, Registry Mechanic, Free Windows Registry Cleaner projedu to tím a hned se drží při zemi
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
V první řadě bych hledal co kde běží. Pokud teoreticky neběží nic, pak CPU je asi na 2%. Pokud tam skáče nějakých 60%, pak se to třeba někde připojuje k síti apod. Může to dělat i poškozenej systém. který si dělá co chce. Hledat na hledat !!!