Vím, že se to tu už řešilo, ale nepomohlo mi to (aspoň jsem nenašel to pravé).
Mám NB HP Pavilion (Vista). Na něm mám S-Video. Koupil jsem si kábel, který je zakončený SCARTem, na kterém se dá přepínat IN/OUT. Z něj vede S-Video kabel + káble na zvuk.
Když to připojím k TV, hraje mi zvuk, ale obraz je černý. Jen tam běhají nějaké fleky (na TV).
Televize je stará - má jen SCART a anténu. Ale zkoušel jsem to i na novější (2 roky stará) a tam to bylo to samé.
Zkus ten konektor SCART zastrčit lépe, měl jsem nedávno stejný problém (také přinejlepším šmouhy) DVD/DivX přehrávač > TV a když už jsem jen tak zkoušel video s TV, jestli to funguje (SCART), konektory jsem tam pořádně narval a fungovalo to (jsem na SCART zástrčku v TV neviděl, je otočená ke zdi a šel jsem jen po hmatu). Tak jsem ten konektor z videa strčil do přehrávače DVD/DivX a ono to najednou šlo
No vidíš, já už taky nedoufal, našel jsem si, že SCARTy jsou propojeni různým počtem spojů. Zkusil bych to ještě vytahovat a zasunovat, já jsem s tím taky laboroval dobu a nevedlo se mi, až s tím videem, kabel SCART byl stejný.
Ok, tak ne.
Když jsem byl třebas na seznamu, tak tam šlo lehce vidět to "Sko". Bylo tam několikrát podle těch pruhů, co šly vidět (zřejmě levý okraj obrazovky) a co tam tak lítaly. Takže něco slabě tam vidět šlo.