Napiš normálně na Connect IT podporu, případně na Alzu. Když budou solidní, tak ti to pošlou zadarmo, když míň solidní, tak ti to prodají. Jednou jsem takhle někam psal, protože jsem přesně ztratil něco takového jako ty, nešlo to nikde koupit a ta firma mi to dala zadarmo, tenkrát jsem si to vyzvedával někde na jejich pobočce.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Ta mys je na vyhozeni pokud ten prijimac nenajdes.
USB prijimac je sparovany z fabriky a s jinym se to sparovat neda (aplikace neni k dispozici).
Pokud chces mys u ktere muzes pouzit jiny prijimac tak treba Logitech s tim jejich univerzalnim prijimacem, k tomu je aplikace na sparovani libovolne mysi s libovolnym prijimacem.
Zdravím,
tenhle příspěvek je zpráva pro Ltb . Ostatních se to netýká.
Omlouvám se, že to dělám formou nového vlákna. Jenže už skoro rok nemám od administrátora v SZ odpověď, ani zobrazení mých zpráv.
Rád bych se dostal zpátky ke svému starému účtu,...
Poslední příspěvek
Souhlasim, jiz jsem se omluvil pres SZ :oops: Tema zde uzaviram jako vyresene, ikdyz je obnova uctu jeste v reseni, dalsi komunikaci povedeme pres SZ.
ahoj,
o2 nabizi 5g internet na doma - poskytnou ti simku a modem to chapu
potom k mobilnímu tarifu kde mám neomezené data je možnost tzn. O2 connect
kdy ti k tomu tarifu pošlou druhou simku , kterou si šupneš jak oni pišou do...
Poslední příspěvek
S tím máš pravdu, ještě jsem zapomněl. Při aktivaci o2 connect automaticky převádí na nový tarif a nikdo Vám to neřekne. Měl jsem Neo + stříbrný a hned dali Neo stříbrný za víc peněz (ale prý převedou všechny časem). To samé když se aktivuje Oneplay.