Ahoj,
rád bych nastavil router tak, aby přijímal internet v rámci usb z telefonu. Zakoupil jsem tento modem ASUS RT-AX53U ale za boha nemůžu přijít na to co je špatně.
Zkoušel jsem to jak podle jejich návodu viz. https://www.asus.com/support/FAQ/1045247/ tak podle https://netosec.com/tethering-mobile-ph ... e-network/ jak ve verzi USB tak AP. Nicméně ztroskotám vždy na tom, že sice router telefon vidí ale do internetu data netečou. V rámci AP sice hlásí že je připojen, ale opět data netečou a navíc na telefonu vidím že se zařízení furt připojuje a odpojuje dokola.
Díky za radu. Pokud někdo má tuto variantu osvědčenou na jiném routeru klidně tento vrátím a pořídím jiný.
ASUS RT-AX53U - USB tethering
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Re: ASUS RT-AX53U - USB tethering
Zkus zvolit v telefonu - nastavení/usb/usb ovládá/připojené zařízení
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
Nic takového nemám, USB ladění je zapnuté jinak ho ani router bez toho nevidí.
-
- Pohlaví:
Tohle:
S usb laděním to fungovat pravděpodobně nebude.
S usb laděním to fungovat pravděpodobně nebude.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
usb tethering jako primární nastavený je , kontrola na Xiaomi note 9 pro není
Dodatečně přidáno po 2 minutách 19 vteřinách:
Koukej
Dodatečně přidáno po 48 minutách 11 vteřinách:
A navíc pokud to ladění nezapnu, tak po zapnutí usb do routeru tak mobil uvidí, ale v okamžiku když zapnu tethering tak okamžitě v routeru zařízení zmízí.
Dodatečně přidáno po 11 hodinách 45 minutách 11 vteřinách:
UPDATE : Tak na samsungu funguje, modem O2 taky funguje. Takže problém routeru vyloučen.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 19 vteřinách:
Koukej
Dodatečně přidáno po 48 minutách 11 vteřinách:
A navíc pokud to ladění nezapnu, tak po zapnutí usb do routeru tak mobil uvidí, ale v okamžiku když zapnu tethering tak okamžitě v routeru zařízení zmízí.
Dodatečně přidáno po 11 hodinách 45 minutách 11 vteřinách:
UPDATE : Tak na samsungu funguje, modem O2 taky funguje. Takže problém routeru vyloučen.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
Jinak zkoušel jsem jiný telefon tam vše OK, momentálně PC hlásí že síť přístup na internet má, ale na internet se nedostanu.
-
- Pohlaví:
Takže jak jsem předpokládal - v routeru problém není.
Jinak na internetu je spousta návodů, jak lze ladění USB zapnout, takže sis ho zjevně zapnul sám, netuším proč. Já ho nezapínal, tak ho nemám.
Jinak na internetu je spousta návodů, jak lze ladění USB zapnout, takže sis ho zjevně zapnul sám, netuším proč. Já ho nezapínal, tak ho nemám.
-
- Level 2
- Pohlaví:
Jestli to dobře chápu, tak jeden mobil ti s routerem funguje bez problému, ale druhý mobil se pořád připojuje a odpojuje. Jestli to tak je, zkusil bych mobil připojit přes USB hub s externím napájením, je možné, že router nedodává dostatečný proud pro nabíjení mobilu.
-
- Pohlaví:
Přes hub to nebude fungovat určitě.
A v napájení problém nebude. Mobil má baterku a může jet bez napájení. Odhaduji, že problém je v tom, že si tazatel zapnul usb debugging, což standardně zapnuté není, a proto se komunikace po usb přerušuje.
A v napájení problém nebude. Mobil má baterku a může jet bez napájení. Odhaduji, že problém je v tom, že si tazatel zapnul usb debugging, což standardně zapnuté není, a proto se komunikace po usb přerušuje.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
Problém je v tom že při vypnutém USB Debugingu router mobil nevidí vůbec.
-
- Pohlaví:
Neměl sis s tím mobilem hrát. USB debugging není standardní funkce. Musel sis ji zapnout. Pravděpodobně by mohl pomoci factory reset.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2508
-
od Jocerin
31 led 2024 11:54
-