Zdravím, přišla za mnou máma, že má plnou paměť v mobilu a donesla asi 8 flash disků, ať to tam zkopíruju. Fotek bylo asi 10GB. Zkopíroval jsem to normálně do PC, ale když to zkusím zkopírovat na flash disk (klidně jen třeba 10 fotek), tak se dlouho nic neděje, a pak se napíše, že došlo k nějaké neočekávané chybě. Flash disky jsem zkusil 3 různé, jeden měl volných 3.3GB a 2 další přes 7GB. Nedokážu tam ale zkopírovat skoro nic. Když třeba zkusím 20 fotek, zkopírují se třeba za 5min 2 fotky (každá má cca 3MB) a zase dojde k nějaké chybě. Nevíte někdo, co s tím?
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Zdravím,
Bohužel se mi poškodila SD karta ve foťáku a protože jsem neměl zálohu (to je moje blbost - nechme to teď prosím stranou), byl jsem nucen přistoupit k obnově dat.
Pomocí nástroje ddrescue jsem si v Xubuntu udělal bitovou kopii. Její tvorba...
Poslední příspěvek
Ze je v poradku nahled neznamena, ze je v poradku cely soubor.
Ciste technicky lze z JPG vyexportovat nahled, ale jk cemu to bude, kdyz je v nejakem pidirozliseni.
Ahoj, mohl by mi někdo pomoct, včera večer mi ze složky stažené soubory zmizely desítky fotek a videí co jsem měl na systémovým ssd disku Samsung 980 1TB. Vím, že jsem třeba hodinu předtím označil cc 30 položek a dal zkontrolovat avastem free na...
Poslední příspěvek
Jestli jsou data vymazana, je nutno obnovovat ihned. Po tydnu uz nemusi byt co obnovovat.
Uz jsem videl dost pripadu kdy uzivatel o data prisel jednoduse proto, ze nekolik dni cekal a pocitac stale pouzival.
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.