Zdravím,
nedávno jsem tu pro známého vybíral notebook a nakonec si tedy objednal tento:
https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-slim ... 819708.htm
Jde o to, že dnes jsem mu tam chtěl nainstalovat Windows a vše co je potřeba, ale už při instalaci operačního systému (Win11) jsem se nemohl připojit k WiFi.
Ignoroval jsem to, a instalaci dokončil bez připojení k internetu s tím že problém vyřeším potom.. Bez úspěchu.
Zkusil jsem tedy instalaci Win10 a stejný problém.
Následně jsem k notebooku připojil WiFi adaptér a normálně se připojit šlo... Předpokládám tedy, že se jedná o vadný kus a bude třeba reklamace nebo se kouknout do BIOSU? Nemyslím si, že by ale něco pomohlo...
Vím, že u starších notebooku se musela WiFi zapnout fyzicky tlačítkem ale pochybuji, je tomu tak i zde... Žádný čudl tady stejně není. Leda nějaká kombinace kláves pro aktivaci.
Notebook, nefunkční WiFi Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Notebook, nefunkční WiFi
Jsou nainstalovane vsechny potrebne ovladace ?
Jak vypada spravce zarizeni ve Windows ?
Nainstalovat Windows nestaci. Pokud nemaji v sobe potrebne ovladace, dane zarizeni nebude fungovat.
Take muze byt treba nainstalovat obsluzne aplikace, co jsou na webu Lenova. Ty take nejsou soucasti Windows.
Jak vypada spravce zarizeni ve Windows ?
Nainstalovat Windows nestaci. Pokud nemaji v sobe potrebne ovladace, dane zarizeni nebude fungovat.
Take muze byt treba nainstalovat obsluzne aplikace, co jsou na webu Lenova. Ty take nejsou soucasti Windows.
-
- Master Level 8
- Pohlaví:
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
Re: Notebook, nefunkční WiFi
Díky, koukám na to.. Dám vědět jak to dopadne, ale jsem si jistý, že tímhle se to vyřeší. Já měl za to, že Windows si potřebné ovladače v dnešní době obstará sám takže mě to ani nenapadlo. To jsem si zas udělal ostudu
EDIT: Tak samozřejmě to fungovalo.. Díky za radu a omlouvám se za svoji hloupost. LOCK
EDIT: Tak samozřejmě to fungovalo.. Díky za radu a omlouvám se za svoji hloupost. LOCK
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3017
-
od HxxxV
28 črc 2024 07:58
-