Nejde mi resetovat pc do vyrobnych nastaveni Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
Nejde mi resetovat pc do vyrobnych nastaveni Vyřešeno
Zdravim chcel by som sa opytat ci by mi nahodou nevedel nkekto pomoct mam taky problem ze ked zapnem pc hned dostanem bluescreen ani len ma neda na uvodnu obrazovku nasledne ked sa pc restartuje tak prebieha diagnostika pocitaca ked sa dokonci napise mi ze pocitac sa nespustil spravne na vyber mam ho restartovat po restarte sa stane uplne to iste a potom upresnit moznosti ked dam upresnit moznosti a chcem obnovit pc do tovarnych nastaveni napise mi ze pri obnovovani doslo k problemu a neviem uz co s tym som zufaly a chcel by som vediet co je chybne ci hard disk doska alebo cokolvek ine ci to nahodou nebude nejakym virusom za odpoved vopred dakujem
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Nejde mi resetovat pc do vyrobnych nastaveni
Rady od laika: Zřejmě je poškozen oddíl pro výchozí instalaci Windows.
Rady:
Nainstalovat Windows znova - někdy je to i jako volba v Bios, ale zřejmě nebude funkční. Podle způsobu položení dotazu doporučuji servis.
Do budoucna doporučuji občas odložit image disku funkční instalace se všemi používanými programy - tak se dostanete při obnově do rozumného stavu (ne jen holé Windows) a přidáte zálohy svých osobních dat.
Rady:
Nainstalovat Windows znova - někdy je to i jako volba v Bios, ale zřejmě nebude funkční. Podle způsobu položení dotazu doporučuji servis.
Do budoucna doporučuji občas odložit image disku funkční instalace se všemi používanými programy - tak se dostanete při obnově do rozumného stavu (ne jen holé Windows) a přidáte zálohy svých osobních dat.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Ja jako nelaik bych nejdriv zkontroloval stav toho disku.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Co je chybne se dozvis pouze tak, ze to sam zjistis.
Budto das pocitac do servisu, nebo disk vyndas, pripojis do jineho PC a tam zkontrolujes.
Nejjednodussi reseni je pokud z toho disku chces data, koupit novy disk a na nej nainstalovat Windows z flashky.
Budto das pocitac do servisu, nebo disk vyndas, pripojis do jineho PC a tam zkontrolujes.
Nejjednodussi reseni je pokud z toho disku chces data, koupit novy disk a na nej nainstalovat Windows z flashky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zapomentý PIN dětského zámku - jak resetovat LG TV?
od atari » 29 kvě 2024 11:15 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 1665
-
od atari
29 kvě 2024 12:25
-
-
- 5
- 1762
-
od šulda
21 led 2024 23:36