Dobrý den všem,
včera večer jsem docela náhodou zjistil problém s teplotou CPI i GPU, když jsem se ohnul za bednu a z ní šel vzduch teplej jak z fénu. Po kontrole teplot v HWiNFO opravdu teploty lítají až k 70-ti stupňům (podotýkám že PC je v podstatě jen zapnuté, bez jakékoli viditelné - žádoucí - zátěže). Teploty nezůstávají tak vysoko ale drží se kolem 50-ti stupňů a občas vyletí na pár vteřin i na těch 70. Při zkoumání ve správci úloh jestli neběží něco na pozadí nebo prostě proč teploty tak lítají jsem si všiml zajímavé věci, nejenom že teploty přestanou lítat ale začnou klesat až se usadí kolem těch cca 30-ti které tam běžně bývají. Tuto teorii jsem ověřil dnes kdy PC celý den, co jsem byl v práci, běžel se zapnutým správcem úloh a teploty se drželi nízko, CPU kolem 40 a GPU 30. Jen co jsem správce vypnul, teploty zase začali během pár minut vyskakovat a tak si říkám jestli to bude nějaké SW svinstvo... ale kde začít?
Díky za pomoc.
Problém s kolísáním teploty CPU i GPU Vyřešeno
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s kolísáním teploty CPU i GPU
Kde zacit - v sekci Hijack This. Neco ti tam tezi kryptomeny.
A jako druhe je treba resit chlazeni pocitace, protoze zcela zrejmne nefunguje, jak ma.
A jako druhe je treba resit chlazeni pocitace, protoze zcela zrejmne nefunguje, jak ma.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s kolísáním teploty CPU i GPU Vyřešeno
Jo něco takového jsem myslel, ok založím tam téma. Jinak PC může být zaprášené, to profouknu ale jinak mi ty teploty nepřijdou tak zlé. Nebo proč myslíš že chlazení nefunguje?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1760
-
od dansons
Zobrazit poslední příspěvek
26 čer 2024 11:17