problém po rozdělení disku
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
problém po rozdělení disku
Zdravíčko všem. Mám takový menší problém po rozdělení disku mého ntb pomocí Acronis DiskDirektor 10(legal). Program se nainstaloval OK a rozdělení disku taky (80GB na 54GB systém a 20GB data). Pojmenoval jsem nový oddíl Z:záloha. Vše proběhlo OK. Oddíl je v NTFS a jako datový (né na instalaci systému). Na oddíl Z: jsem si přetáhl zálohu disku C:. Vše funguje jak má, otevřít všechno jde. Jenže teď jsem chtěl spustit znovu Acronis DD a při načítání se program sekne u kontroly oddílu C: nebo Z: a už neodpovídá. Potřeboval bych zvětšit oddíl Z:. S Acronis DD dělám dost dlouho a nikdy nebyl problém. Stáhl jsem proto a nainstaloval další soft na správu disků (Partition magic 8, paragon partition manager atd.) a přerozdělení oddílů nejde ani v jednom programu. Nepomohla ani přeinstalace Acronis DD. Zkoušel jsem defragmentaci, čištění registrů, čištění disků, scandisk a nic nepomáhá. Pořád se nedaří zvětšit oddíl. Vždy naskočí, že program neodpovídá
Už nevím co s tím. Budu vděčný za každý návrh a radu. Předem všem děkuji

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dělal jsi kontrolu s opravením chybných sektorů?
Tohle zvětšování není nikdy úplně bezpečné a nezřídkakdy se stane něco takového, takže bohužel budu skeptický-formátu se asi nevyhneš.
Tohle zvětšování není nikdy úplně bezpečné a nezřídkakdy se stane něco takového, takže bohužel budu skeptický-formátu se asi nevyhneš.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
jj dělal. vše ok. takhle jsem dělil disk a měnil velikosti oddílů několikrát už, ale až teď se mi stalo tohle
nechápu, kde by mohl být problém. hold asi si budu muset zazálohovat nějakých 35GB na DVD 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4764
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
-
- 3
- 5021
-
od petr22
27 úno 2025 11:31
-
- 8
- 3169
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
- 3
- 1943
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3150
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”