problém po rozdělení disku
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
problém po rozdělení disku
Zdravíčko všem. Mám takový menší problém po rozdělení disku mého ntb pomocí Acronis DiskDirektor 10(legal). Program se nainstaloval OK a rozdělení disku taky (80GB na 54GB systém a 20GB data). Pojmenoval jsem nový oddíl Z:záloha. Vše proběhlo OK. Oddíl je v NTFS a jako datový (né na instalaci systému). Na oddíl Z: jsem si přetáhl zálohu disku C:. Vše funguje jak má, otevřít všechno jde. Jenže teď jsem chtěl spustit znovu Acronis DD a při načítání se program sekne u kontroly oddílu C: nebo Z: a už neodpovídá. Potřeboval bych zvětšit oddíl Z:. S Acronis DD dělám dost dlouho a nikdy nebyl problém. Stáhl jsem proto a nainstaloval další soft na správu disků (Partition magic 8, paragon partition manager atd.) a přerozdělení oddílů nejde ani v jednom programu. Nepomohla ani přeinstalace Acronis DD. Zkoušel jsem defragmentaci, čištění registrů, čištění disků, scandisk a nic nepomáhá. Pořád se nedaří zvětšit oddíl. Vždy naskočí, že program neodpovídá
Už nevím co s tím. Budu vděčný za každý návrh a radu. Předem všem děkuji
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Dělal jsi kontrolu s opravením chybných sektorů?
Tohle zvětšování není nikdy úplně bezpečné a nezřídkakdy se stane něco takového, takže bohužel budu skeptický-formátu se asi nevyhneš.
Tohle zvětšování není nikdy úplně bezpečné a nezřídkakdy se stane něco takového, takže bohužel budu skeptický-formátu se asi nevyhneš.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pozdrav
jj dělal. vše ok. takhle jsem dělil disk a měnil velikosti oddílů několikrát už, ale až teď se mi stalo tohle
nechápu, kde by mohl být problém. hold asi si budu muset zazálohovat nějakých 35GB na DVD 
nechápu, kde by mohl být problém. hold asi si budu muset zazálohovat nějakých 35GB na DVD 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 7469
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
-
- 3
- 5666
-
od petr22