USB 2.0

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zamčeno
vejicv
nováček

USB 2.0

Příspěvek od vejicv »

Ahoj, mám notebook Asus serie F5N a při instalaci se nemůžu zbavit chybového hlášení ve správci zařízení viz. foto.Už jsem zkusil snad vše co mě napadlo. Poradí někdo nějaký driver jak tam dostat ovladač na toto zařízení. Díky
Přílohy
USB.gif
USB1.gif
USB3.gif
USB3.gif (11.1 KiB) Zobrazeno 471 x
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Nejlépe použít ovladač ze stránek výrobce notebooku, případně z dodaného CD, či z oddílu na disku, kde bývají uloženy instalačky ovladačů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
vejicv
nováček

Příspěvek od vejicv »

ovladače jsem dostal pouze na Windows Vista a já tam mám XP. Ze stránek jsem už zkusil co šlo. díky
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

přesně tenhle problém jsem měl taky a ještě mě to házelo hlášku, že zařízení může pracovat rychleji .....
pakmi z nenadání pomohla jedna aktualizace Windows. Nainstaloval jsem je, restartoval a ve správci bylo vše OK a hláška nevyskakuje
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Sender
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od Sender »

Jako poslední možnost bych viděl,kouknout se na základní desku na označení použitých IO a následně bych hledal konkrétní ovladače na IO.
Existují jakési univerzální ovladače USB,zkusil bych i toto.
Zamčeno

Zpět na „Problémy s hardwarem“