Dory den, mam takyto problem.
Kupil som notebook s operacnym systemom WIN Vista, vsetko fungovalo OK, nastavil som si ho podla predstav, nainstaloval operacny internet od Pomarancov ( orange ) a vsetko bolo OK.
Teraz sa mi stala ale nemila vec ze akonahle pripojim internet ( cez USB port nemam PCMCI kartu ) tak mi zariadenie najde a zase vypne. Raz sa mi to stalo s USB klucom na pocitaci a problem bol v komunikacii USB 1.1 a USB 2 alebo tak nejak vzdy sa kluc prihasil ukazolo co je na nom a hned na to sa aj odpojil ( bolo to v operaconom systeme WIN XP ) Teraz mam ten isty problem ze sa mi mobilny net ktory funguje aj ako USB kluc kedze su na nom instalacneudaje prihalsi a o par sekund sa odhlasi alebo inac povedane odpoji. Takze ak niekto ma radu ako to vyriesit budem rad. Najskor som si myslel ze samotne zariadenie je zle tak som si zobral to iste od kamarat ale problem bol taky isty. Takze este raz. Na zaver. Problem je s tym ze sa mi pripaja a nasledne odpaja internetova skatulka HUAWAI ( mobilny net od orange na slovensku, neviem ako je to v cechach ) Este na doplnenie USB kluc sa pripoji a je to OK. Vsetko funguje ako ma.
PS . Pisem to na toto forum lebo ine sa mi nechcelo haldat a na druhej strane sa mi podla toho co som cital pisu sem ludia co sa do toho vyznaju.
Dakuejm za odpoved.
USB problem, Huawei
-
- Pohlaví:
Re: USB problem, Huawei
Ahoj. Vlož log z HijackThis do té správné sekce a určitě někdo poradí.
OK dal som to do inernetoveho fora, hadam je LOG spravny. Tak si pockam na odpoved.
TOto som envedel ako zmazat.
Tak uz len to mi poradte nech to tu nestrasi
TOto som envedel ako zmazat.
Tak uz len to mi poradte nech to tu nestrasi
ahoj.já taky používám Huawei ale od vodafonu a vše je ok.teda dokud jsem nebyla napadená stádem koní.To je problém v update Huawei usb.Napiš email do orange nebo od koho to máš a oni ti pošlou odkaz na synchronizace nebo update.Já jsem to taky udělala,ale od vodafonu.Nebo ještě jedna možnost je připojení manuálně,což teď dělám já. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3384
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36