zdravim;)
mam doma počitač kterej sem včera vypnul a dneska zapnul a už se mu nějak nechce.tak sem si ho rozdělal zkouším zapnout a nejede jenom větráček na procesoru se protočí a to je všechno .ani větráček ve zdroji se netočí.zdrojem to neni zkoušel sem jinej a dělá to furt to samí.nevíte někdo co stím?zkoušel sem i desku samotnou rozjet bez ničeho.prostě nejde.možná něco odpálenýho na základovce bo co.potřebuji poradit od někoho..
děkuji za všechny rady a doporučeni
pc nejede (vubec) (vyřešeno) Vyřešeno
pc nejede (vubec) (vyřešeno) Vyřešeno
Naposledy upravil(a) preclik dne 06 dub 2008 20:17, celkem upraveno 1 x.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: pc nejede (vubec)
Pokud mas moznost si pucit nahradni komponenty (Gk, ramky atd.) vylucovaci metodou bych vyzkousel, kde je chyba.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jedině zkoušet postupně. Odebrat vše, až na desku, procesor a zdroj. Pokud se nerozběhnou ventilátory, ani teď je to chybná základní deska, nebo procesor, pokud máš ověřeno, že zdroj je OK:
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkus na chvilku odpojit i ventilátor na procesoru už se mě stal případ že odešel a zkratoval zdroj.
dobrá tedy zkusím to s tím větrákem ale odstrojil sem desku nechal sem ju samotnou jen s procesorem a dělá to furt to sami větráky se protočej a nic.
nejde oddělal sem větrák a furt to sami..muže to byt procák?bo je základovka v riti.asi ta základka co..zdroj je funkčni ted sem ho zkoušel na jinym kompu v klidku jede..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže, pokud máš možnost, odzkoušej procesor v jiném PC. Bude-li OK, zbývá vadná základní deska.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Měl jsem podobnej problém.
Vyřešill jsem ho, že jsem mezi procík a větrák dal pastu.
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Chladi%C4%8De%5CPasty
Snad pomůže :)
Vyřešill jsem ho, že jsem mezi procík a větrák dal pastu.
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Chladi%C4%8De%5CPasty
Snad pomůže :)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proveď "Clear CMOS" někdy to pomůže.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
spínač sem vyměnil vyzkoušel jinej..ten procesor nevim kde bych vyzkoušel...ale přece by měla svitit i dioda že je zakladovka pod proudem vepředu ne?teda aspon u druhyho kompu mi to tak děla že krapet sviti.a taky mi děla že když ho připojim do sitě tak to uděla takkovej zvuk.tady u toho podelanyho nic..no nevim asi základovka v riti.nemá třeba základovka nějakou pojistku?že by byla nějak přepalena nebo neco?nevim fakt
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Resetoval si pamet BIOSU jak ti tady radil EL Diablo
Sempron 2200+, GF 7600GT 128bit, 1024ram ,SoundBlaster Audigy2
Intel Core 2 Duo E4600, GF 8600GT DDR3 625+Mhz, Patriot 2048GB, MSI MB Sc 775 P6N SLI-F V2 FSB 1333MHz
Intel Core 2 Duo E4600, GF 8600GT DDR3 625+Mhz, Patriot 2048GB, MSI MB Sc 775 P6N SLI-F V2 FSB 1333MHz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nový herní PC do 24 tis.Jde to vůbec?
od yardhik » 04 lis 2024 11:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 12
- 1965
-
od yardhik