Zdravím,normálně vypálím bootovací CD s Linuxem,když restartuji PC a dám aby se prvně spustilo CD tak začne Bootovat a napíše:
Booting from CD-ROM...
Starting Caldera DR-DOS...
A dál už se nic nestane a můžu mačkat co chci a čekat jak dlouho chci,fakt by mě zajímalo proč to dělá a špatným CD,vypálením ,nebo chybou typu Linuxu to není,protože jsem zkusil úplně všechny typy a možnosti vypálení přes tři vypalovací programy,dokonce jsem si vytvořil i spouštěcí disketu na to! :)
PS:Já Linux mám,ale musel jsem ho nainstalovat z MS-DOSU přímo z internetu a pak ho teprve,upgreatovat na vyšší verzi prakticky jsem s pomalím netem instaloval dva Linuxi hned po sobě a dělal jsem to asi tři dny a chci i kamarádovi nainstalovat Linux,ale nevím jak to udělat aby to jelo přímo z CD. :(
Stačí když mi řeknete co to je ta CALDERA DR-DOS...
Bootovaní CD (Please Help)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Bootovaní CD (Please Help)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”